Otvoren foto-konkurs „Romanijska zima“

04.01.2020. 10:50
0
IZVOR: Srna

Planinarsko društvo "Glasinac" sa Sokoca otvorilo je nagradni foto-konkurs "Romanijska zima" na koji učesnici do 15. januara mogu da šalju fotografije prirodnih ljepota Romanije i Sarajevsko-romanijske regije tokom zime.

Sekretar društva "Glasinac" Vera Mijatović rekla je Srni da na fotografijama mogu da budu kulturno istorijski spomenici, vjerski objekti, urbane sredine, seoski pejzaži i sve drugo što predstavlja prirodnu ljepotu romanijskog kraja u zimskom periodu.

Mijatovićeva je napomenula da na konkurs ne treba slati fotografije osoba, osim onih na kojima nije jasno vidljiv lik.

Prema njenim riječima, na konkurs se mogu poslati maksimalno tri kolor ili crno-bijele fotografije u digitalnom obliku, elektronskom poštom na imejl adresu Planinarskog društva "Glasinac" /pdglasinac@gmail.com/.

Mijatovićeva je rekla da je obavezno upisati ime i prezime autora, imejl adresu, kontakt telefon i naziv fotografije uz pisanu saglasnost.

Glasanje za najbolju fotografiju "Romanijska zima" odvijaće se putem "Fejsbuk" stranice Planinarskog društva "Glasinac" od 20. januara do 5. februara.

Mijatovićeva je rekla da će dvije fotografije sa najviše glasova biti nagrađene, a jedna za koju žiri odluči da je najkvalitenija biće izložena u Planinarskom domu "Crvene Stijene" i u prostorijama Društva u Novoj sportskoj dvorani na Sokocu.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sokočaninu privremeno oduzeto vozilo zbog krivotvorenog broja šasije Sokočaninu privremeno oduzeto vozilo zbog krivotvorenog broja šasije
Sokočanin uhapšen zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede licu Sokočanin uhapšen zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede licu
Pobjeda Strahinje Baševića u Sokocu Pobjeda Strahinje Baševića u Sokocu
Najčitanije
  • Košarac povukao odluku o dodjeli 5.000 KM Ruduljiću
    8h 46m
    9
  • Pisma čitalaca: Labud gladan, kućica mu mala, gađaju ga kamenjem
    10h 4m
    18
  • Čiji je naš Andrić
    12h 58m
    1
  • Suvozač teško povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u Istočnoj Ilidži
    11h 11m
    0
  • Sutra glavni pretres protiv Amira Kujovića
    7h 59m
    6