Паљани прваци Балкана у Џију-џицу

22.09.2024. 21:26
0
ИЗВОР: katera.news

Џију-џица клуб “Јахорина” наступио је на 19. Балканском првенству отвореног тип које се одржао у граду Питешти у Румунији у периоду од 19. до  22. септембра.

Првенство је окупило око 1120 такмичара врхунског квалитета из 23 земље Балкана и региона, који су се окушали у борбама, не-њази и дуо систему.

Из Џију-џица клуба  “Јахорина” учествовали су Катарина Шупић, Нора Петровић, Сунчица Вуковић, Ања Делипара, Тара Соковић, Његош Јеркић, Лука Савић и Дејан Плакаловић.

Прваци Балкана постали су Катарина Шупић и Нора Петровић, титулу вицепрваци Балкана узеле су Ања Делипара, Тара Соковић, Нора Петровић и Сунчица Вуковић а бронзани на Балкану је Његош Јеркић.

Лука Савић и Дејан Плакаловић су учествовали у најбројним и најјачим категоријама на првенству те уз двије побједе и једним поразом нису успјели освојити злато.

Слика

Фото: Уступљена фотографија

Менаџмент клуба осврнуо се на протекли период рада и одласка на такмичења овог ранга, напомињући да се ради о веома младом спортском колективу који је са Балканског првенства 2022. у Пале донио 12 медаља, 2023. године 10 медаља и последњем одржаном Балканском првенству у Румунији седам медаља, укупно 29 балканских медаља за Пале у протекле три године те једна европска медаља освојена у прољеће 2024. године.

Из овог клуба су се захвалили Конзулату Бјелорусије у БиХ, руководству града Источно Сарајево, општини Пале и свим другим предузећима као и спортским пријатељима који  их подржавају и прате њихов рад.

Коментари 0
Повезане вијести
Прекид у водоснабдијевању у насељу Добриња I Прекид у водоснабдијевању у насељу Добриња I
Почео „Лут фест 2024" У Источном Сарајеву Почео „Лут фест 2024" У Источном Сарајеву
Тресло се тло: Земљотрес код Кнежева Тресло се тло: Земљотрес код Кнежева
Најчитаније
  • Војно возило које је смрскало "форд" теже и од аутобуса
    8h 22m
    2
  • Малим херојима у борби за живот потребна подршка друштва
    9h 35m
    0
  • Данас Свети Јоаким и Ана
    10h 15m
    0
  • Тресло се тло: Земљотрес код Кнежева
    8h 11m
    0
  • Прекид у водоснабдијевању у насељу Добриња I
    2h 38m
    0