Паљанке пјесмом "Glorious" наступају на Ритму Европе

14.08.2021. 09:55
0
ИЗВОР: Kaтера

Општина Пале ће ове године имати своје представнике на такмичењу Ритам Европе, које ће гледаоци моћи пратити на РТРС каналу у септембру ове године.

Тим који ће на овом такмичењу наступити из Пала чине Андреа Пандуревић, Јована Глигорић, Марија Нинковић и плесачица Ника Димић. 

Њихов циљ на такмичењу је пласирати се у првих 10 најбољих екипа.

- Ми као тим представљамо Њемачку на овом такмичењу са пјесмом "Glorious". Већ пар мјесеци вриједно радимо на усавршавању изведбе наше пјесме, те смо уз велику помоћ нашег тренера и плесача Милана Милинковића, успјели да завршимо спот, који ће бити приказан на РТРС телевизији - каже за Катера Андреа Пандуревић.

Пандуревићева истиче да су у припремама одрадиле одличан посао и да се надају најбољем резултату на такмичењу.

- Даљи наставак такмичења заснива се на гласању које ће се одржати у августу, када ће гледаоци моћи гласати за неки од 15 градова Републике Српске - истиче Пандуревићева.

Према њеним ријечима, сам побједник наредно одржавање такмичења доводи у свој град, тако да би Пале побједом овог тима могле бити наредни домаћин Ритма Европе. 

- Важно је напоменути да наша екипа наступа под редним бројем 3, а гледаоци ће моћи гласати слањем СМС порука - каже Пандуревићева и унапријед се захваљује свима који гласају за њих. 

Наступ ове паљанске екипе у телевизијском преносу РТРС биће емитован 25. септембра 2021. године у 17.20 часова, а гласање почиње у уторак, 17. августа 2021. године од 9.00 часова, у Јутарњем програму РТРС телевизије.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре у Удружењу „Сунце“ Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре ...
Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима
Изложбом икона почеле "Мајске духовне свечаности" у Палама Изложбом икона почеле "Мајске духовне свечаности" у Палама
Најчитаније
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    22h 52m
    1
  • Партизан мијења име!
    15h 34m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    20h 7m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    17h 41m
    2
  • Како је страдао митрополит Петар Зимоњић
    23h 26m
    3