Павле Нинковић испраћен на вјечни починак

07.02.2021. 15:44
6
ИЗВОР: Катера

Сокочанин Павле Нинковић сахрањен је данас у присуству породице, пријатеља и великог броја суграђана из цијелог Источног Сарајева на соколачком гробљу "Мали зејтинлик".

Подсјећамо, Павле је живот изгубио јуче, 6. фебруара, у раним јутарњим часовима, у саобраћајној несрећи која се догодила у мјесту Мајдани, на путу Подроманија - Соколац, када се сударио са возилом којим је управљао О.Ћ. из Сокоца, а који је тешко повријеђен у овој несрећи.

Нинковић је возилом Хитне помоћи превезен у Ургентни центар Болнице "Србија", гдје је преминуо од посљедица задобијених у саобраћајној несрећи. Имао је само 32 године. 

Павле је био члан планинарских друштава "Гласинац" из Сокоца и "Јаворина" из Пала, био је велики љубитељ спорта и адреналина, омиљен међу својим Сокочанима и свима који су га познавали и дружили се са њим. 

Из "Гласинца" су навели да је Павле био неприкосновен у свим врстама адреналинских спортова и један од најспремнијих планинара и бициклиста у Сокоцу.

- Учествовао је у многим друштвено – корисним акцијама кроз које је помагао своме мјесту и суграђанима. Начином живота којим је живио, стварао је позитивну слику о своме Сокоцу и људима који живе у њему - навели су из ПД "Гласинац".

Био је узоран грађанин и добар студент Економског факултета у Палама, гдје је завршио и мастер студије. Био је запослен у Државној агенцији за истраге и заштиту, а колеге ће га памтити као једног од најбољих међу њима.

 

 

Коментари 6
  • Generic placeholder image
    Lea 09.02.2021. 20:45
    Iskreno saucesce porodici 😞🖤
  • Generic placeholder image
    Drugarica 08.02.2021. 17:35
    Vedar,nasmijan i uvijek pozitivan bez obzira na sve nedaće koje mu je život priredio! Takvog ćemo ga pamtiti svi mi koji smo imali privilegiju da ga poznajemo. Neka ti je vječna slava nasmijani dječače 😭😭😭😭
  • Generic placeholder image
    Milan 08.02.2021. 16:39
    Zbogom dobri moj Pajoo,bukvalno je najbolji momak otisao Bog zna da izabere bas..:)necemo te dati zaboravu,pocivaj u miru Romanijski vuceee
  • Generic placeholder image
    Www 08.02.2021. 10:11
    Iskreno saučešće porodici
  • Generic placeholder image
    Rodica 08.02.2021. 02:46
    💔
  • Generic placeholder image
    Drug 07.02.2021. 16:19
    Zbogom dobri druže.Nisam u situaciji da dodjem da te ispratim,ali sam u srcu i dusi sa tvojom porodicom
Повезане вијести
Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ
За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница
Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    16h 41m
    5
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    15m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    19h 24m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    14h 16m
    6
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    23h 9m
    0