Пелерине се враћају у великом стилу

04.11.2019. 11:41
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Ако сте ове сезоне, поред јакни, капута и мантила, и даље у потрази за нешто другачијим одјевним предметом који ће вас угријати, препорука је да инвестирате у пелерину, која је са доласком хладних кишних дана поново у центру пажње.

Овај практичан комад одјеће, погодан у вријеме смјене годишњих доба, добио је свечани тон. Дуге пелерине украшене су златовезом, чипком, плишаним машнама, свјетлуцавим камењем, чак и занимљивим принтовима који им ништа не одузимају од елеганције.

Звонасти крој овог шик одјевног комада свакој комбинацији даје дашак елеганције, а вама ће пружити идеалну дозу угодности и топлине, који су вам неопходни у јесењим мјесецима.

Неспорно је да пелерина има безвременску привлачност, због чега ће једном када је купите уз вас бити у свакој прољећној и јесењој сезони.

Надахнут стил

Посљедњих година биле су "прогнане" с модне сцене, али ове сезоне пелерине су нам се вратиле и то у великом стилу.

Толико су упечатљиве да ћете пожељети да у њима одете на неки догађај на којем ниједног тренутка неће бити претопло, па тако ни потребе да их скинете, како бисте и ви и они који вас окружују што дуже могли да уживате у њиховој љепоти.

Кратки огртачи, до кукова, се најлакше комбинују и носе, јер они имају тенденцију да не изгледате као да сте се изгубили у њима. Они изгледају фантастично с фармеркама и панталонама, чак и са стилетто ципелама. Они такође изгледају сјајно са кежуал чизмама и џемперима.

Иако су горепоменути практичнији, већина модних кућа представила је моделе макси дужине који асоцирају на плаштеве филмских суперјунака као што су Батман, Спидерман и Зоро. Хеди Слимане, креативни директор куће "Celine", предлаже да се палерина носи у комбинацији с траперицама и долчевитком, споју који је надахнут хипи стилом седамдесетих.

Коментари 0
Повезане вијести
Зидови од цигле, рустикални стил у вашем дому (ФОТО) Зидови од цигле, рустикални стил у вашем дому (ФОТО)
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    17h 58m
    0
  • Крађа у Палама
    16h 16m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    12h 43m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    15h 31m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    8h 52m
    0