Pelerine se vraćaju u velikom stilu

04.11.2019. 11:41
0
IZVOR: nezavisne.com

Ako ste ove sezone, pored jakni, kaputa i mantila, i dalje u potrazi za nešto drugačijim odjevnim predmetom koji će vas ugrijati, preporuka je da investirate u pelerinu, koja je sa dolaskom hladnih kišnih dana ponovo u centru pažnje.

Ovaj praktičan komad odjeće, pogodan u vrijeme smjene godišnjih doba, dobio je svečani ton. Duge pelerine ukrašene su zlatovezom, čipkom, plišanim mašnama, svjetlucavim kamenjem, čak i zanimljivim printovima koji im ništa ne oduzimaju od elegancije.

Zvonasti kroj ovog šik odjevnog komada svakoj kombinaciji daje dašak elegancije, a vama će pružiti idealnu dozu ugodnosti i topline, koji su vam neophodni u jesenjim mjesecima.

Nesporno je da pelerina ima bezvremensku privlačnost, zbog čega će jednom kada je kupite uz vas biti u svakoj proljećnoj i jesenjoj sezoni.

Nadahnut stil

Posljednjih godina bile su "prognane" s modne scene, ali ove sezone pelerine su nam se vratile i to u velikom stilu.

Toliko su upečatljive da ćete poželjeti da u njima odete na neki događaj na kojem nijednog trenutka neće biti pretoplo, pa tako ni potrebe da ih skinete, kako biste i vi i oni koji vas okružuju što duže mogli da uživate u njihovoj ljepoti.

Kratki ogrtači, do kukova, se najlakše kombinuju i nose, jer oni imaju tendenciju da ne izgledate kao da ste se izgubili u njima. Oni izgledaju fantastično s farmerkama i pantalonama, čak i sa stiletto cipelama. Oni takođe izgledaju sjajno sa kežual čizmama i džemperima.

Iako su gorepomenuti praktičniji, većina modnih kuća predstavila je modele maksi dužine koji asociraju na plašteve filmskih superjunaka kao što su Batman, Spiderman i Zoro. Hedi Slimane, kreativni direktor kuće "Celine", predlaže da se palerina nosi u kombinaciji s trapericama i dolčevitkom, spoju koji je nadahnut hipi stilom sedamdesetih.

Komentari 0
Povezane vijesti
Zidovi od cigle, rustikalni stil u vašem domu (FOTO) Zidovi od cigle, rustikalni stil u vašem domu (FOTO)
Najčitanije
  • U subotu obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    21h 46m
    0
  • Jerej Vidak Vujadinović - Dječak
    12h 16m
    0
  • Foča: Službenik osumnjičen da je oštetio klijenta banke za 20.000 KM
    20h 39m
    0
  • U Srednjoj školi „28. juni“ održan okrugli sto o značaju i zaštiti mentalnog zdravlja (FOTO)
    11h 57m
    0
  • Povelja opštine Istočna Ilidža Srednjoškolskom centru „Istočna Ilidža“
    17h 8m
    0