Пензионисани полицајци увијек добродошли

03.04.2023. 13:16
0
ИЗВОР: katera.news

У Полицијској управи Источно Сарајево организован је пријем за пензионисане раднике поводом 4. априла – Дана полиције Републике Српске, гдје су се некадашње радне колеге присјетиле свог одговорног рада у тешким ратним временима, који је био пун изазова и опасности, а нису изостале ни успомене на лијепе тренутке у каријери.

Некадашње радне колеге присјетиле су се свог рада у тешким ратним временима када је полицијски посао поред што је био одговоран и тежак, био пун изазова и опасности. Tакође, нису изостале ни успомене и сјећања на лијепе тренутке у полицијској каријери.

Руководство ПУ Источно Сарајевo захвалило се пензионисаним колегама и посебно истакли да су овакви пријеми доказ да су они и њихов рад остали запамћени.

Дугогодишњи радник Министарства унутрашњих послова Републике Српске Дијана Јанковић каже да је свој радни вијек провела на разним пословима, од материјално финансијских, до увођења у електронске обраде података и на крају је аналитике.

Јанковићева, која је отишла у пензију прије четири године, каже да је рад у МУП-у изазован и сложен, да је било лијепо радити, а још љепше у пензионерским данима доћи и обновити сјећања са колегама.

Према њеним ријечима, лијепо је видјети да МУП Српске обнавља кадар, па на улицама виде младе полицајце, те инспекторе којима је посао сложен и напоран, а сарадња са грађанима неопходна.

Коментари 0
Повезане вијести
Одата почаст погинулим припадницима МУП-а Српске Одата почаст погинулим припадницима МУП-а Српске
Томо Ковач очитао буквицу Додику поводом Дана полиције Републике Српске Томо Ковач очитао буквицу Додику поводом Дана полиције Републике Српске
У недјељу полагање вијенаца поводом Дана полиције Републике Српске У недјељу полагање вијенаца поводом Дана полиције Републике Српске
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    21h 18m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    22h 51m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    19h 17m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    21h 30m
    0
  • Партизан мијења име!
    11h 59m
    4