Петковић: Куртијеви специјалци иживљавали се над болесном женом

20.10.2022. 19:30
0
ИЗВОР: srna.rs

Директор Канцеларије Владе Србије за Косово и Метохију Петар Петковић осудио је инцидент у режији приштинских специјалаца, који су ноћас, сат иза поноћи, у селу Штуоце са два оклопна возила зауставили санитет Дома здравља из Зубиног Потока и малтретирали пацијенткињу, која је срчани болесник.

Реагујући на "ноћни препад" приштинске полиције, Петковић је на Твитеру упозорио да је недопустиво иживљавање над недужном женом.

Директор Канцеларије за Косово и Метохију навео је да су у санитету са пацијенткињом били њен супруг и возач и да су се враћали са прегледа из Клиничко-болничког центра "Драгиша Мишовић".

Он је указао да су приштински специјалци сво троје људи извели из санитета и пустили их тек послије пола сата детаљног прегледа на хладноћи.

- Ово је недопустиво иживљавање специјалаца Аљбина Куртија над недужном женом, којој су могли да угрозе живот - оцијенио је Петковић.

Коментари 0
Повезане вијести
Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока
Ухапшено пет особа због напада у Стоцу Ухапшено пет особа због напада у Стоцу
Нацистичка Њемачка прије 83 године бомбардовала Београд Нацистичка Њемачка прије 83 године бомбардовала Београд
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    11h 5m
    0
  • Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
    23h 5m
    10
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    8h 34m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    7h 52m
    0
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    2h 48m
    0