Petković: Kurtijevi specijalci iživljavali se nad bolesnom ženom

20.10.2022. 19:30
0
IZVOR: srna.rs

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković osudio je incident u režiji prištinskih specijalaca, koji su noćas, sat iza ponoći, u selu Štuoce sa dva oklopna vozila zaustavili sanitet Doma zdravlja iz Zubinog Potoka i maltretirali pacijentkinju, koja je srčani bolesnik.

Reagujući na "noćni prepad" prištinske policije, Petković je na Tviteru upozorio da je nedopustivo iživljavanje nad nedužnom ženom.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju naveo je da su u sanitetu sa pacijentkinjom bili njen suprug i vozač i da su se vraćali sa pregleda iz Kliničko-bolničkog centra "Dragiša Mišović".

On je ukazao da su prištinski specijalci svo troje ljudi izveli iz saniteta i pustili ih tek poslije pola sata detaljnog pregleda na hladnoći.

- Ovo je nedopustivo iživljavanje specijalaca Aljbina Kurtija nad nedužnom ženom, kojoj su mogli da ugroze život - ocijenio je Petković.

Komentari 0
Povezane vijesti
Više od 600 vjernika u manastiru Visoki Dečani na praznik Cvijeti (FOTO) Više od 600 vjernika u manastiru Visoki Dečani na praznik Cvijeti (FOTO)
Ko je bila Marica Mirić čiju je sliku pokazao Vučić na sjednici Savjeta bezbjednosti UN? Ko je bila Marica Mirić čiju je sliku pokazao Vučić na sjednici Savjeta bezbjednosti UN?
Kosovski specijalci pretukli Srbina i prijetili mu pištoljem kod Zubinog Potoka Kosovski specijalci pretukli Srbina i prijetili mu pištoljem kod Zubinog Potoka
Najčitanije
  • „Ako izađeš, bićeš zaklan“: Ispovijest Danila Beribake koji je preživio pakao Doborovoljačke ulice
    19h 30m
    13
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    18h 26m
    0
  • U nedjelju narodno veselje kod Crkve Uspenja Presvete Bogorodice u Palama
    18h 30m
    1
  • Fočanski svetac Budimir Sokolović - Dražin ispovjednik i Hristov mučenik
    15h 23m
    1
  • Četrnaestogodišnji Miloš sa uživanjem se brine o porodičnom imanju
    17h 20m
    0