Пикси: Повратак на победнички колосек већ у марту

05.12.2022. 17:42
1
ИЗВОР: srna.rs

Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси најавио је да се Србија враћа на побједнички колосијек већ у марту, када почињу квалификације за Европско првенство. Он је на конференцији за новинаре у Старој Пазови рекао да нема разлога да се стиди пласмана репрезентације на Мундијалу, као и да су у Катару играчи дали свој максимум.

- Најтеже ми је до сада пао други гол од Швајцарске јер сам знао да то много мења ствари, поготово што смо спремили двоструку измену на полувремену. Ипак десе се неке ствари које не очекујете. Наивност у дефанзивном смислу нас је коштала тог гола - рекао је Пикси и додао да је потребан континуитет да би направили успјех на неком такмичењу.

- Тешко је било видети ровите играче на првим тренинзима. Поготово јер сам знао каква су очекивања нације. За радикалне потезе услед повреда није било времена, а ми од судбине нисмо могли да побегнемо - рекао је Стојковић.

Он каже да неће дозволити да их неко вријеђа и омаловажава њихове успјехе, него ће се трудити да донесу нови успјех Србији, а то је пласман на Европско првенство.

- Ја остајем у репрезентацији. Нисам нигде отишао, нисам побегао негде и послао депешу новинарима кроз пар реченица и написао: ево га моје виђење Мундијала - рекао је Стојковић.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Tamo neko 05.12.2022. 21:12
    Podrska Piksiju i nasim dragim momcima-fudbalerima idemo dalje i samo naprijed!!
Повезане вијести
Марина Куртеш на Европском првенству за каратисте у Тбилисију Марина Куртеш на Европском првенству за каратисте у Тбилисију
Француски рукометаши шампиони Европе Француски рукометаши шампиони Европе
Французи газе, Хрватска на кољенима Французи газе, Хрватска на кољенима
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    5h 36m
    8
  • Радник пао са стуба и погинуо
    23h 58m
    0
  • Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
    21h 6m
    0
  • Џудо савез Републике Српске: Редовна Скупштина 4. јуна на Јахорини
    20h 20m
    0
  • На Васкршњем базару прикупљено 2.820 КМ
    20h 37m
    0