Писма читалаца: И паљански студенти огорчени храном у Дому

07.09.2022. 13:28
7
ИЗВОР: katera.news

Након објављених жалби које су на редакцију Катера портала стигле од студената смјештених у Јавној установи Студентски дом Фоча, јавили су се и студенти смјештени у Јавној установи Студентски дом Пале.

Наиме, студенти смјештени у Паљанском дому такође су изразили незадовољство неадекватном храном у студентској мензи.

Писмо преносимо у цјелости.

- Ситуација је још лошија у Студентском центру Пале. Храна је скоро па покварена. Лично сам се увјерио у пасуљ који се даје за ручак, којим сам отровао стомак, те морам ићи на докторски преглед.

Количина оброка је премала па многи студенти морају куповати додатну храну како би преживјели. За ручак нам дају или пасуљ или мало риже и грашка и комад рибе која се не може јести од смрада. Ја покушавам да то објавим, али пријете ми да ће ме избацити из дома.

На челу Студентског парламента стоји човјек који студира 10 година. А зашто студира? Зато што сваки мјесец прима плату 1.000 КМ док се ми патимо са храном.

Коментари 7
  • Generic placeholder image
    Studentica 08.09.2022. 23:01
    Ljudi u domu ne mogu da uče od glasne muzike tokom čitavog letnjeg roka. Žurke ispred doma su svakodnevno i predvodi ih navedeni predsednik doma koji studira 10 godina i NE BORI SE ZA PRAVA STUDENATA NEGO ZA LIČNI INTERES. Ima svoje "cuke" oko sebe. Ko zna koju količinu studentskog budžeta je stavio sebi u džep. Menza je ok i jeftina je, kao i smeštaj.
  • Generic placeholder image
    Student 08.09.2022. 19:20
    Uslovi u domu kao i menza su na krajnje visokom nivou.Ovaj sto je htio da predstavi menzu losom vjerovatno se ni sam ne hrani u menzi pa samim tim su i iznesene ovakve neistine.
  • Generic placeholder image
    Marko 08.09.2022. 08:35
    Pravo ne treba da upiše nijedan student, jer nema posla posle završetka studija. Kao i jos neke smjerove. A sto se hrane tiče, gde ste bili sve ovo vrijeme prije izbora? Nego mjesec dana pred izbore, a i manje hrana ne valja, a kasnije će valjati?
  • Generic placeholder image
    Ladja 08.09.2022. 08:01
    Studenata sve manje na Palama. Pravo upisalo 17 ljudi
  • Generic placeholder image
    Ladja 08.09.2022. 08:01
    Studenata sve manje na Palama. Pravo upisalo 17 ljudi
  • Generic placeholder image
    Student 07.09.2022. 21:53
    Situacija sa hranom je baš loša. Još sada smo vidjeli da hoće da nam podignu cijene usluga na 200 KM.
    Rade sve kako bi ostalo što manje studenata.
    Studenti bojkotujte izađite ispred domova na mirne proteste nemojte sjedati skrštenih ruku
  • Generic placeholder image
    D pale 07.09.2022. 20:29
    Kakva drzava takvo skolstvo jedinka (pojedinac) ne moze uraditi nista, da ste slozni da bojkotujete nastavu it'd... Da se borite za svoja prava. Polozaj studenata umjesto da je bolji kako godine odmicu, on je isti kako I prije 10, 11 godina, I na kraju kad studenti zavrse uspjesno skolovanje tek slijedi pravi pakao oko zaposlenja I egzistencije. Postavlja se pitanje vrijedi li uopste studirati? Posto ocigledno drzava slabo vodi racuna o studentima kao buducim akademskim gradjanima I osloncu svakog normalno drustva.
Повезане вијести
Писма читалаца: Отказ након 8 дана боловања и 3 мјесеца без плате Писма читалаца: Отказ након 8 дана боловања и 3 мјесеца без плате
Писма читалаца: Зар постоји линија разграничења када треба помоћи људима у невољи? Писма читалаца: Зар постоји линија разграничења када треба помоћи људима у невољи?
Писма читалаца: Становници насеља Луке ускоро неће моћи прићи својим кућама Писма читалаца: Становници насеља Луке ускоро неће моћи прићи својим кућама
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    20h 50m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    18h 25m
    7
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    23h 33m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    4h 24m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    2h 51m
    0