Писма читалаца: Проблем власника паса у Источном Сарајеву

29.03.2018. 16:30
0
ИЗВОР: Катера

У склопу рубрике “Писмо читалаца” преносимо вам текст наше суграђанке, која је ово писмо послала на адресу наше редакције.

„Као одговор на писмо једне читатељке Вашег портала, а као власник пса осјећам дужност да се обратим. Ставите се на мјесто нас, власника љубимца. Тај љубимац је члан наше породице, као што је и дијете.

Смета пас јер пролази стубиштем, смета јер је на паркингу (и ту се играју дјеца), смета у парку „Гаврило Принцип“, смета у парку изнад Дома здравља (близу школа), смета јер иде Спасовданском, смета јер иде Хиландарском. Смета на ливади преко пута парка, јер ту трче па се родитељи опет боје, јер туда пролазе у парк. Сад ја вас питам, гдје да идем са њим? Ево напишите ми конкретно локацију?!

Свако ко држи пса у стану вакцинише га редовно, сваки мјесец се пси чисте од вањских и унутрашњих паразита. Тако да ако сматрате да ми држимо бјесне псе у стану који нападају све редом на улици, то се већ коси са вашим здравим разумом.

Осуђујем власнике које не чисте за псом, осуђујем оне који не контролишу свог пса. Осуђујем родитеље који страше дјецу и хистерично га вуку даље од пса, јер пас је зла животиња која уједа, напада и једе малу дјецу. Осуђујем родитеље који док чувају дјецу у том истом парку „Гаврило Принцип“ оставе камару опушака иза себе. Осуђујем све који нису научени да смеће иде у канту, па било то кеса од смокија или псећи измет.

За крај да кажем да ово писмо није упућено појединцу, него свима који не воле псе и животиње уопште. И да питам за крај… Пошто дискриминишете мене и мог пса, хоћете да нам забраните боравак на јавној површини, гдје забране за нас нема, је ли то ЕУ о којој бесомучно пишете у коментарима на предходни чланак?”

Коментари 0
Повезане вијести
Почела реализација пројекта "Корак до посла" Почела реализација пројекта "Корак до посла"
Ухапшен Сокочанин због тешке крађе Ухапшен Сокочанин због тешке крађе
Лице ухапшено због крађе у Источној Илиџи Лице ухапшено због крађе у Источној Илиџи
Најчитаније
 • Битка за Рогатицу - Једна од највећих битки четника против Нијемаца и усташа (ВИДЕО)
  5h 59m
  4
 • Пуњене тиквице
  5h 32m
  0
 • Ушао у лифт у суботу, а изашао у понедјељак
  21h 22m
  0
 • Рањени полицајац открио детаље крвавог пира Албанца
  18h 52m
  1
 • Инспекција затворила два базена
  17h 23m
  0