Платформа X се претвара у апликацију за упознавање

13.11.2023. 21:11
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Илон Маск је у оквиру интерног састанка потврдио да ће се X претворити у апликацију за упознавање, што је дио укупне трансформације платформе у "апликацију за све".

Платформа X (раније позната као Twitter) ускоро добија нове функције, које ће јој омогућити да понуди флуидније искуство упознавања других особа ради излазака и дружења, како наговјештава власник Илон Маск.

Одлука да се X претвори у апликацију за упознавање је дио Масковог укупног плана да X начини "апликацијом за све", односно апликацијом која има све функције апликација које се највише преузимају на телефоне.

Главне апликације, које корисници преузимају на телефоне, укључују банкарске сервисе, праћење берзе, криптовалуте, сервисе за размјену порука и позивање. Маск жели да све ово понуди на једном мјесту, уз имплементирање функција и из других апликација.

Маск је, у разговору са запосленима у компанији, поменуо "X Dating", а истакао је да је и сам налазио људе на платформи, те да су корисници у стању да процјене да ли је неко добра прилика на основу онога што објављује.

На ово је одговорила Линда Јакарино, извршна директорка X-а, која је шаљиво добацила: "Дакле, X Dating вреба иза ћошка?", на шта је Маск одговорио: "Да. Већ се неке ствари дешавају у одређеној мјери. Али мислим да бисмо могли да побољшамо ситуацију са упознавањем".

Коментари 0
Повезане вијести
Зукерберг трећи на свијету по богатству, потиснуо Илона Маска Зукерберг трећи на свијету по богатству, потиснуо Илона Маска
Корисници широм свијета пријављују проблеме са X платформом Корисници широм свијета пријављују проблеме са X платформом
Маск тражи новог директора за "Твитер" Маск тражи новог директора за "Твитер"
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    39m
    8
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    20h 48m
    3
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    21h 53m
    4
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    15h 36m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    11h 50m
    0