Платформа X се претвара у апликацију за упознавање

13.11.2023. 21:11
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Илон Маск је у оквиру интерног састанка потврдио да ће се X претворити у апликацију за упознавање, што је дио укупне трансформације платформе у "апликацију за све".

Платформа X (раније позната као Twitter) ускоро добија нове функције, које ће јој омогућити да понуди флуидније искуство упознавања других особа ради излазака и дружења, како наговјештава власник Илон Маск.

Одлука да се X претвори у апликацију за упознавање је дио Масковог укупног плана да X начини "апликацијом за све", односно апликацијом која има све функције апликација које се највише преузимају на телефоне.

Главне апликације, које корисници преузимају на телефоне, укључују банкарске сервисе, праћење берзе, криптовалуте, сервисе за размјену порука и позивање. Маск жели да све ово понуди на једном мјесту, уз имплементирање функција и из других апликација.

Маск је, у разговору са запосленима у компанији, поменуо "X Dating", а истакао је да је и сам налазио људе на платформи, те да су корисници у стању да процјене да ли је неко добра прилика на основу онога што објављује.

На ово је одговорила Линда Јакарино, извршна директорка X-а, која је шаљиво добацила: "Дакле, X Dating вреба иза ћошка?", на шта је Маск одговорио: "Да. Већ се неке ствари дешавају у одређеној мјери. Али мислим да бисмо могли да побољшамо ситуацију са упознавањем".

Коментари 0
Повезане вијести
Корисници широм свијета пријављују проблеме са X платформом Корисници широм свијета пријављују проблеме са X платформом
Маск тражи новог директора за "Твитер" Маск тражи новог директора за "Твитер"
Трамп поново на Твитеру, са скоро 90 милиона пратилаца Трамп поново на Твитеру, са скоро 90 милиона пратилаца
Најчитаније
 • Преминуо Сретен Срето Петронић
  2h 49m
  0
 • "Краљица џепароша" поново у акцији
  9h 35m
  3
 • Прича о чича Срету Петронићу из Пала и његовој Хелени
  2h 52m
  0
 • Земљотрес јачине 2,8 степена на подручју Сарајева
  8h 34m
  0
 • Упозорење: Снажан циклон иде према региону, очекује се јако невријеме
  4h 1m
  0