Пљевља: Физички сукоб због политике, повријеђено неколико људи

22.08.2020. 21:59
1
ИЗВОР: СРНА

У центру Пљеваља вечерас се због политике сукобила група младих људи из овог мјеста са лицима са Цетиња и из Никшића, након чега је у интервенцији противтерористичке јединице повријеђено неколико људи, а приведене су четири особе, сазнају "Новости".

Исти извор наводи да је до сукоба дошло у угоститељском објекту "Цезар", а када је изгледало да се ситуација смирила интервенисала је противтерористичка јединица, чији су припадници претукли и повредили неколико пролазника.

Према казивању очевидаца, припадници полиције су грађане извлачили из аутомобила, бацили на асфалт и везали, без обзира да ли су учествовали у инциденту или не.

Полицајци су дошли из хотела "Франс", гдје су стационирани од посјете предсједника ДПС-а Мила Ђукановића Пљевљима 20. августа.

Одборник ДНП-а у пљеваљском локалном парламенту Анђела Ђуковић каже да су полицајци повриједили људе која она лично познаје, а који нису учествовали у инциденту.

- Гурали су и ударали жене, као да су они учесници у тучи. То је срамно. Полицајци треба да служе народу и држави. Полицајци не би требало да буду марионете и шпијуни већ да штите ред - рекла је Ђуковићева.

Током инцидента поломљења су стакла на просторијама сједишта пљеваљског ДПС-а, које се налази преко пута угоститељског објекта "Цезар".

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Анонимно 24.08.2020. 18:57
    Srbi oce gradjanski rat da izazovu u Crnoj Gori.E,pa Nece moci!
Повезане вијести
Скандал у Црној Гори: Прекинут дерби за титулу због дивљања навијача (ВИДЕО) Скандал у Црној Гори: Прекинут дерби за титулу због дивљања навијача (ВИДЕО)
Пријављено да је возач дјетету нудио новац и вожњу Пријављено да је возач дјетету нудио новац и вожњу
Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    22h 24m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    19h 59m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    5h 58m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    4h 25m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    6h 17m
    0