Почео 3. Меморијал "Веселинка Слијепчевић Обрадовић" на Палама

03.09.2021. 22:18
0
ИЗВОР: КАТЕРА

Утакмицом домаћина ЖОК "Јахорине" и ОК "Лука-Бар" из Бара вечерас је у СПЦ "Пеки" почео трећи Меморијални турнир "Веселинка Слијепчевић Обрадовић" на Палама.

Ове године на турниру, поред "Јахорине" и "Луке-Бар" учествују и "Црвена звезда" из Београда и екипа "Бимал-Јединства" из Брчког, актуелни бх. шампион.

Преостали мечеви турнира настављају се сутра, а у недјељу ће се играти полуфинални и финални мечеви турнира. 

Свечано затварање овогодишњег меморијала биће у недјељу, у поподневним часовима, када ће организатори најбољим на турниру уручити награде и пехаре.

Слика

ЖОК "Јахорина"/Фото: Катера

Тренер ЖОК "Јахорине" Данило Тадић рекао је новинарима да поред локалне заједнице, велику подршку организацији турнира је пружило Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске.

- Овај турнир уврштен је у званични календар Одбојкашког савеза Републике Српске, као један од најбоље организованих турнира у Српској - додаје Тадић.

Тренер ОК "Лука-Бар" Владимир Милачић рекао је да му је драго што по други пут учествују на меморијалу и тиме изразио велико задовољство због учешћа на овом турниру.

- Први пут смо учествовали 2019. године и то је било јако велико искуство, а ове године смо дошли са доста подмлађеном екипом. Ово гостовање ћемо искористити за добар тренинг и дружење са људима из Јахорине, као и Црвене звезде и Бимал Јединства - рекао је Милачић.

Слика

ОК "Лука-Бар" из Бара/Фото: Катера

Он је додао да ће "Јахоринке" наредног викенда учествовати на одбојкашком турниру у Бару, који организује управо "Лука-Бар".

Веселинка Слијепчевић Обрадовић рођена је 20. марта 1990. године у Сарајеву. Основну школу , гимназију, те студије права завршила је на Палама, гдје је живјела и одрасла.

Била је дугогодишњи члан ЖОК "Јахорина" у ранијем периоду.

Изненада је преминула 5. маја 2018. године у 28. години живота.

Коментари 0
Повезане вијести
Васкршња туцијада у Палама Васкршња туцијада у Палама
Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО) Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО)
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    17h 16m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    16h 0m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    10h 45m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    7h 44m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    7h 50m
    0