Počeo 3. Memorijal "Veselinka Slijepčević Obradović" na Palama

03.09.2021. 22:18
0
IZVOR: KATERA

Utakmicom domaćina ŽOK "Jahorine" i OK "Luka-Bar" iz Bara večeras je u SPC "Peki" počeo treći Memorijalni turnir "Veselinka Slijepčević Obradović" na Palama.

Ove godine na turniru, pored "Jahorine" i "Luke-Bar" učestvuju i "Crvena zvezda" iz Beograda i ekipa "Bimal-Jedinstva" iz Brčkog, aktuelni bh. šampion.

Preostali mečevi turnira nastavljaju se sutra, a u nedjelju će se igrati polufinalni i finalni mečevi turnira. 

Svečano zatvaranje ovogodišnjeg memorijala biće u nedjelju, u popodnevnim časovima, kada će organizatori najboljim na turniru uručiti nagrade i pehare.

Slika

ŽOK "Jahorina"/Foto: Katera

Trener ŽOK "Jahorine" Danilo Tadić rekao je novinarima da pored lokalne zajednice, veliku podršku organizaciji turnira je pružilo Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske.

- Ovaj turnir uvršten je u zvanični kalendar Odbojkaškog saveza Republike Srpske, kao jedan od najbolje organizovanih turnira u Srpskoj - dodaje Tadić.

Trener OK "Luka-Bar" Vladimir Milačić rekao je da mu je drago što po drugi put učestvuju na memorijalu i time izrazio veliko zadovoljstvo zbog učešća na ovom turniru.

- Prvi put smo učestvovali 2019. godine i to je bilo jako veliko iskustvo, a ove godine smo došli sa dosta podmlađenom ekipom. Ovo gostovanje ćemo iskoristiti za dobar trening i druženje sa ljudima iz Jahorine, kao i Crvene zvezde i Bimal Jedinstva - rekao je Milačić.

Slika

OK "Luka-Bar" iz Bara/Foto: Katera

On je dodao da će "Jahorinke" narednog vikenda učestvovati na odbojkaškom turniru u Baru, koji organizuje upravo "Luka-Bar".

Veselinka Slijepčević Obradović rođena je 20. marta 1990. godine u Sarajevu. Osnovnu školu , gimnaziju, te studije prava završila je na Palama, gdje je živjela i odrasla.

Bila je dugogodišnji član ŽOK "Jahorina" u ranijem periodu.

Iznenada je preminula 5. maja 2018. godine u 28. godini života.

Komentari 0
Povezane vijesti
Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare u Udruženju „Sunce“ Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare ...
Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima
Izložbom ikona počele "Majske duhovne svečanosti" u Palama Izložbom ikona počele "Majske duhovne svečanosti" u Palama
Najčitanije
  • Partizan mijenja ime!
    18h 6m
    4
  • Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
    22h 39m
    0
  • Uhapšen Gruzijac zbog pljačke dva miliona maraka u Banjaluci
    20h 13m
    3
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    1h 11m
    0
  • Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu
    21h 19m
    0