Почео састанак Вишковића и Ћосића

02.09.2019. 11:31
0
ИЗВОР: Срна

У Источном Новом Сарајеву почео је састанак премијера Републике Српске Радована Вишковића и начелника те општине Љубише Ћосића, на којем ће бити ријечи о актуелним питањима привредног живота и економско-социјалног развоја ове локалне заједнице.

По окончању овог сусрета, предвиђено је да Вишковић посјети локације на којима је у току изградња зграде позоришта, спортске дворане и Трга Републике Србије, након чега су у плану изјаве за новинаре.

Вишковић би требало да посјети и Основну школу "Свети Сава". 

У општину Источно Ново Сарајево од 2006. године до данас, по различитим основама, уложено је око 131 милион КМ, док је око 32 милиона КМ пласирано кроз кредите Инвестиционо-развојне банке Републике Српске. 

За завршетак радова на изградњи зграде позоришта издвојено је два милиона КМ, из клириншких средстава обезбијеђена су два милиона КМ за изградњу спортске дворане, а из донаторских средстава Србије око два милиона за изградњу Трга Републике Србије у Источном Новом Сарајеву.

Коментари 0
Повезане вијести
Вишковић открио како би могао да изгледа нови обрачун струје у Српској (ВИДЕО) Вишковић открио како би могао да изгледа нови обрачун струје у Српској (ВИДЕО)
Ћосић: Букет цвијећа Карићевој као знак уважавања и жеље за добрим односом два града Ћосић: Букет цвијећа Карићевој као знак уважавања и жеље за добрим односом два града
Торта за градоначелницу Сарајева Торта за градоначелницу Сарајева
Најчитаније
  • Програм прославе славе Храма Светог Василија Острошког
    14h 6m
    0
  • Мошти четири српска светитеља стигле у Храм Светог Саве
    4h 2m
    0
  • Нерадни дан у Српској
    15h 53m
    0
  • Велики успјех нашег тенисера Николе Голијанина
    11h 33m
    0
  • Дан побједе над фашизмом и Дан Европе
    14h 53m
    0