Почиње са радом десет стационираних радара у Српској

10.05.2023. 10:53
3
ИЗВОР: katera.news

Министарство унутрашњих послова Републике Српске обавјештава грађане да ће од петка, 12. маја од поноћи, почети са радом десет стационарних радара на подручју полицијских управа Бањалука, Бијељина и Источно Сарајево.

На подручју Полицијске управе Бањалука радар се налазе на локацији магистрални пут - Улица Ђуре Дамјановића, а на подручју Полицијске управе Бијељина магистрални пут - мјесто Патковача.

На подручју Полицијске управе Источно Сарајево радари се налазе на магистралном путу M-II 508 - Улица Карађорђева у општини Пале, магистралном пут M-I 114, у мјесту Доњи Булози у општини Источни Стари Град, као и у Улици војводе Радомира Путника у општина Источно Ново Сарајево.

Радар почињу са радом и у Улица Касиндолског батаљона у општини Источна Илиџа, на магистралном путу M-I 115, у мјесто Мајдани, општина Соколац, као и на магистралном путу M-I 115, у мјесто Букова Глава у општини Хан Пијесак.

Такође, радари се налазе на магистралном путу M-I 111, у Улица Трновског батаљона у општини Трново и магистралном путу M-I 114, у Улици Српске слог у општини Рогатица.

МУП Српске апелује на возаче да се придржавају правила у саобраћају и да вожњу прилагоде прописаним ограничењима брзине кретања и условима на путу.

Коментари 3
  • Generic placeholder image
    Cober 10.05.2023. 16:45
    Samo još uvedite u spavacu sobu.nije vam malo ramera,
  • Generic placeholder image
    branko 10.05.2023. 16:34
    Opeljesite narod, ja se svega pridrzavam, nema brzine, nema alkohola, a ima ambilife preciscivac vazduha za automobil i uzivam u voznji...
  • Generic placeholder image
    Goran 10.05.2023. 13:05
    Lijepo da zaradite dosta markica,narod je jaka kobila
Повезане вијести
Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе! Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
Нови напредак на "Вебометриксовој" ранг-листи Нови напредак на "Вебометриксовој" ранг-листи
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 50m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 49m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 25m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 46m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 29m
    9