Počinje sa radom deset stacioniranih radara u Srpskoj

10.05.2023. 10:53
3
IZVOR: katera.news

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske obavještava građane da će od petka, 12. maja od ponoći, početi sa radom deset stacionarnih radara na području policijskih uprava Banjaluka, Bijeljina i Istočno Sarajevo.

Na području Policijske uprave Banjaluka radar se nalaze na lokaciji magistralni put - Ulica Đure Damjanovića, a na području Policijske uprave Bijeljina magistralni put - mjesto Patkovača.

Na području Policijske uprave Istočno Sarajevo radari se nalaze na magistralnom putu M-II 508 - Ulica Karađorđeva u opštini Pale, magistralnom put M-I 114, u mjestu Donji Bulozi u opštini Istočni Stari Grad, kao i u Ulici vojvode Radomira Putnika u opština Istočno Novo Sarajevo.

Radar počinju sa radom i u Ulica Kasindolskog bataljona u opštini Istočna Ilidža, na magistralnom putu M-I 115, u mjesto Majdani, opština Sokolac, kao i na magistralnom putu M-I 115, u mjesto Bukova Glava u opštini Han Pijesak.

Takođe, radari se nalaze na magistralnom putu M-I 111, u Ulica Trnovskog bataljona u opštini Trnovo i magistralnom putu M-I 114, u Ulici Srpske slog u opštini Rogatica.

MUP Srpske apeluje na vozače da se pridržavaju pravila u saobraćaju i da vožnju prilagode propisanim ograničenjima brzine kretanja i uslovima na putu.

Komentari 3
 • Generic placeholder image
  Cober 10.05.2023. 16:45
  Samo još uvedite u spavacu sobu.nije vam malo ramera,
 • Generic placeholder image
  branko 10.05.2023. 16:34
  Opeljesite narod, ja se svega pridrzavam, nema brzine, nema alkohola, a ima ambilife preciscivac vazduha za automobil i uzivam u voznji...
 • Generic placeholder image
  Goran 10.05.2023. 13:05
  Lijepo da zaradite dosta markica,narod je jaka kobila
Povezane vijesti
Eva Simović iz Istočnog Sarajeva donirala kosu oboljeloj djeci (FOTO) Eva Simović iz Istočnog Sarajeva donirala kosu oboljeloj djeci (FOTO)
Petnaesti slet planinara na Trebeviću za vikend Petnaesti slet planinara na Trebeviću za vikend
Konkurs „Život je u lokalnoj zajednici“ otvoren do 8. oktobra Konkurs „Život je u lokalnoj zajednici“ otvoren do 8. oktobra
Najčitanije
 • Donesene izmjene o boračkom dodatku
  5h 41m
  0
 • Reketaši haraju Banjalukom i Sarajevom
  11h 9m
  0
 • Evo koja je država proglašena najboljom za život
  22h 45m
  1
 • Za osumnjičenima u aferi "Tunel" tragali u okolini Jahorine
  6h 59m
  0
 • Pojačane vojne aktivnosti tokom noći u blizini aerodroma
  7h 34m
  0