Počinje sa radom deset stacioniranih radara u Srpskoj

10.05.2023. 10:53
3
IZVOR: katera.news

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske obavještava građane da će od petka, 12. maja od ponoći, početi sa radom deset stacionarnih radara na području policijskih uprava Banjaluka, Bijeljina i Istočno Sarajevo.

Na području Policijske uprave Banjaluka radar se nalaze na lokaciji magistralni put - Ulica Đure Damjanovića, a na području Policijske uprave Bijeljina magistralni put - mjesto Patkovača.

Na području Policijske uprave Istočno Sarajevo radari se nalaze na magistralnom putu M-II 508 - Ulica Karađorđeva u opštini Pale, magistralnom put M-I 114, u mjestu Donji Bulozi u opštini Istočni Stari Grad, kao i u Ulici vojvode Radomira Putnika u opština Istočno Novo Sarajevo.

Radar počinju sa radom i u Ulica Kasindolskog bataljona u opštini Istočna Ilidža, na magistralnom putu M-I 115, u mjesto Majdani, opština Sokolac, kao i na magistralnom putu M-I 115, u mjesto Bukova Glava u opštini Han Pijesak.

Takođe, radari se nalaze na magistralnom putu M-I 111, u Ulica Trnovskog bataljona u opštini Trnovo i magistralnom putu M-I 114, u Ulici Srpske slog u opštini Rogatica.

MUP Srpske apeluje na vozače da se pridržavaju pravila u saobraćaju i da vožnju prilagode propisanim ograničenjima brzine kretanja i uslovima na putu.

Komentari 3
  • Generic placeholder image
    Cober 10.05.2023. 16:45
    Samo još uvedite u spavacu sobu.nije vam malo ramera,
  • Generic placeholder image
    branko 10.05.2023. 16:34
    Opeljesite narod, ja se svega pridrzavam, nema brzine, nema alkohola, a ima ambilife preciscivac vazduha za automobil i uzivam u voznji...
  • Generic placeholder image
    Goran 10.05.2023. 13:05
    Lijepo da zaradite dosta markica,narod je jaka kobila
Povezane vijesti
Promovisani romani „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu (FOTO) Promovisani romani „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu (FOTO)
Milošević Šošo: Nedovoljno znanja o važnosti mentalnog blagostanja rađa predrasude i stereotipe Milošević Šošo: Nedovoljno znanja o važnosti mentalnog blagostanja rađa predrasude i stereotipe
Film naše sugrađanke najbolji kratki dokumentarac festivala u Beogradu Film naše sugrađanke najbolji kratki dokumentarac festivala u Beogradu
Najčitanije
  • Održane "Vaskršnje radosti", jedan od najljepših događaja u Istočnoj Ilidži (FOTO)
    12h 47m
    0
  • Rodbina prislužila svijeće na "Novom Zejtinliku"
    9h 19m
    4
  • Porodilištu u Istočnom Sarajevu uručeni paketi povodom Nedjelje Crvenog krsta
    12h 3m
    0
  • Čovjek iz BiH naletio na zmiju dugu više od metar i po (FOTO)
    7h 41m
    0
  • Danas Markovdan
    16h 29m
    0