Почиње вакцинација трећом дозом у Милићима

28.10.2021. 07:28
0
ИЗВОР: Срна

У Дому здравља "Свети Никола" у Милићима данас почиње имунизација грађана трећом дозом вакцине "спутњик ве" против вируса корона, најављено је из Хигијенско-епидемиолошке службе /ХЕС/.

Санитарно-еколошки техничар у ХЕС-у Љиљана Живковић рекла је Срни да је планирано да бустер дозу данас прими 40 грађана.

- Услов за добијање треће дозе јесте да је истекло шест мјесеци од примања друге дозе вакцине - рекла је Живковићева и додала да ће грађани о терминима за вакцинацију бити обавијештени телефоном.

Она је навела да сви грађани који су се вакцинисали у Србији трећу дозу могу примити у Милићима, уколико у Дом здравља доставе потврду о вакцинацији.

У Милићима је првом дозом вакцинисано 2.229 лица, а другом 2.184, од чега је по 48 вакцинисано и ревакцинисано у Србији.

Коментари 0
Повезане вијести
Милићки основци трећи на такмичењу међународног квиза "Немањићи" Милићки основци трећи на такмичењу међународног квиза "Немањићи"
Милићки средњошколци побједници Међународне изложбе идеја и иновација Милићки средњошколци побједници Међународне изложбе идеја и иновација
Ватрогасци цијелу ноћ гасили пожар у селу Вишковићи код Милића Ватрогасци цијелу ноћ гасили пожар у селу Вишковићи код Милића
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    7h 33m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    17h 32m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    9h 8m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    16h 29m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    11h 12m
    9