Počinje vakcinacija trećom dozom u Milićima

28.10.2021. 07:28
0
IZVOR: Srna

U Domu zdravlja "Sveti Nikola" u Milićima danas počinje imunizacija građana trećom dozom vakcine "sputnjik ve" protiv virusa korona, najavljeno je iz Higijensko-epidemiološke službe /HES/.

Sanitarno-ekološki tehničar u HES-u Ljiljana Živković rekla je Srni da je planirano da buster dozu danas primi 40 građana.

- Uslov za dobijanje treće doze jeste da je isteklo šest mjeseci od primanja druge doze vakcine - rekla je Živkovićeva i dodala da će građani o terminima za vakcinaciju biti obaviješteni telefonom.

Ona je navela da svi građani koji su se vakcinisali u Srbiji treću dozu mogu primiti u Milićima, ukoliko u Dom zdravlja dostave potvrdu o vakcinaciji.

U Milićima je prvom dozom vakcinisano 2.229 lica, a drugom 2.184, od čega je po 48 vakcinisano i revakcinisano u Srbiji.

Komentari 0
Povezane vijesti
Počela vakcinacija protiv sezonskog gripa u Han Pijesku, Sokocu i Rogatici Počela vakcinacija protiv sezonskog gripa u Han Pijesku, Sokocu i Rogatici
Za sedam dana utrošeno 1.800 doza komercijalnih vakcina protiv gripa u Srpskoj Za sedam dana utrošeno 1.800 doza komercijalnih vakcina protiv gripa u Srpskoj
Mitropolit Hrizostom osveštao hram u Novoj Kasabi Mitropolit Hrizostom osveštao hram u Novoj Kasabi
Najčitanije
 • Pronađen Bijeljinac za kojim se tragalo u Sloveniji
  16h 42m
  0
 • Podneseno oko 6.000 zahtjeva za jedinstven mjesečni borački dodatak
  16h 7m
  2
 • U prepunoj sali Kulturnog centra izvedena monodrama "K`o kamen"
  13h 45m
  0
 • Na ambulanti u Suvom Dolu razbijena stakla i iščupana metalna vrata
  21h 10m
  0
 • Proglašen najljepši automobil u 2023. godini
  22h 15m
  0