Počinje vakcinacija trećom dozom u Milićima

28.10.2021. 07:28
0
IZVOR: Srna

U Domu zdravlja "Sveti Nikola" u Milićima danas počinje imunizacija građana trećom dozom vakcine "sputnjik ve" protiv virusa korona, najavljeno je iz Higijensko-epidemiološke službe /HES/.

Sanitarno-ekološki tehničar u HES-u Ljiljana Živković rekla je Srni da je planirano da buster dozu danas primi 40 građana.

- Uslov za dobijanje treće doze jeste da je isteklo šest mjeseci od primanja druge doze vakcine - rekla je Živkovićeva i dodala da će građani o terminima za vakcinaciju biti obaviješteni telefonom.

Ona je navela da svi građani koji su se vakcinisali u Srbiji treću dozu mogu primiti u Milićima, ukoliko u Dom zdravlja dostave potvrdu o vakcinaciji.

U Milićima je prvom dozom vakcinisano 2.229 lica, a drugom 2.184, od čega je po 48 vakcinisano i revakcinisano u Srbiji.

Komentari 0
Povezane vijesti
Milićki srednjoškolci pobjednici Međunarodne izložbe ideja i inovacija Milićki srednjoškolci pobjednici Međunarodne izložbe ideja i inovacija
Vatrogasci cijelu noć gasili požar u selu Viškovići kod Milića Vatrogasci cijelu noć gasili požar u selu Viškovići kod Milića
Uhapšeno lice zbog neplaćenih kazni za prekršaje Uhapšeno lice zbog neplaćenih kazni za prekršaje
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    17m
    8
  • Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu
    20h 26m
    3
  • Dan kada je otišao Sena - „Kišni čovjek“
    21h 31m
    4
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    15h 14m
    0
  • Utopio se otac devetoro djece
    16h 20m
    0