Почињу "еаrly bird" пријаве за 7. Јахорина ултра трејл

05.03.2021. 15:22
0
ИЗВОР: Катера

Early bird пријаве за седмо издање Jahorina ultra trail по промотивним цијенама од 100 КМ или 52 евра за "ултра", 80 КМ или 41 евро за "макси", и 40 КМ или 21 евро за "мини" трејл трку могуће су до 31. марта.

Овогодишњи Jahorina ultra trail  је конципиран као дводневно такмичење, а одржаће се 24. и 25. јула текуће године, рекли су за наш портал из Олимпијског центра "Јахорина".

Према саопштењу, такмичари ће се ове године моћи опробати у три трке различите дужине: "Ултра", "Макси" и "Мини" трка, а  посебна занимљивост је да "Макси" трка стартује са Бјелашнице.

Мини трка (1 ITRA бод) је 24 км дуга стаза, кружна рута која стартује и завршава се код хотела "Вучко" на Јахорини, измјена у односу на претходну годину је да "Мини" трка стартује дан касније, у недјељу 25. јула.  

"Макси" трка дуга 43 км (2 ITRA бода) је за брзе ултраше или оне који ће први пут пробати формат ултре, јер нема много успона и није претешка, креће са Бјелашнице, 24. јула, а завршава на Јахорини. 

Ултра (4 ITRA бода) је за искусне трејл тркаче, а дужином од 100 километара нуди читав низ различитих цјелина, спаја Јахорину са Равном планином и Требевићем.

За смјештај учесника ове године задужен је хотел "Вучко" на Јахорини који свим учесницима нуди смјештај по посебним цијенама и условима прилагођеним тркачким потребама.

Пријаве за седмо издање су могуће на сајту www.jahorinatrail.com, а све учеснике ЈУТ-а очекује вриједан стартни пакет у којем, осим квалитетне техничке мајице, добијају вриједан поклон организатора и ваучере за храну и пиће, те вожњу љетним атракцијама на Јахорини.

Коментари 0
Повезане вијести
Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег
Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини
Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО) Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО)
Најчитаније
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    17h 25m
    0
  • Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
    20h 49m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    16h 18m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    7h 55m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    7h 36m
    0