Počinju "early bird" prijave za 7. Jahorina ultra trejl

05.03.2021. 15:22
0
IZVOR: Katera

Early bird prijave za sedmo izdanje Jahorina ultra trail po promotivnim cijenama od 100 KM ili 52 evra za "ultra", 80 KM ili 41 evro za "maksi", i 40 KM ili 21 evro za "mini" trejl trku moguće su do 31. marta.

Ovogodišnji Jahorina ultra trail  je koncipiran kao dvodnevno takmičenje, a održaće se 24. i 25. jula tekuće godine, rekli su za naš portal iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Prema saopštenju, takmičari će se ove godine moći oprobati u tri trke različite dužine: "Ultra", "Maksi" i "Mini" trka, a  posebna zanimljivost je da "Maksi" trka startuje sa Bjelašnice.

Mini trka (1 ITRA bod) je 24 km duga staza, kružna ruta koja startuje i završava se kod hotela "Vučko" na Jahorini, izmjena u odnosu na prethodnu godinu je da "Mini" trka startuje dan kasnije, u nedjelju 25. jula.  

"Maksi" trka duga 43 km (2 ITRA boda) je za brze ultraše ili one koji će prvi put probati format ultre, jer nema mnogo uspona i nije preteška, kreće sa Bjelašnice, 24. jula, a završava na Jahorini. 

Ultra (4 ITRA boda) je za iskusne trejl trkače, a dužinom od 100 kilometara nudi čitav niz različitih cjelina, spaja Jahorinu sa Ravnom planinom i Trebevićem.

Za smještaj učesnika ove godine zadužen je hotel "Vučko" na Jahorini koji svim učesnicima nudi smještaj po posebnim cijenama i uslovima prilagođenim trkačkim potrebama.

Prijave za sedmo izdanje su moguće na sajtu www.jahorinatrail.com, a sve učesnike JUT-a očekuje vrijedan startni paket u kojem, osim kvalitetne tehničke majice, dobijaju vrijedan poklon organizatora i vaučere za hranu i piće, te vožnju ljetnim atrakcijama na Jahorini.

Komentari 0
Povezane vijesti
Proljećno zelenilo na Jahorini prekrio aprilski snijeg Proljećno zelenilo na Jahorini prekrio aprilski snijeg
Počinju "Susreti srpskih zemalja" na Jahorini Počinju "Susreti srpskih zemalja" na Jahorini
Koliko urbanizacija Jahorine doprinosti razvoju opštine Pale i njenim stanovnicima? (VIDEO) Koliko urbanizacija Jahorine doprinosti razvoju opštine Pale i njenim stanovnicima? (VIDEO)
Najčitanije
  • „Ako izađeš, bićeš zaklan“: Ispovijest Danila Beribake koji je preživio pakao Doborovoljačke ulice
    5h 37m
    7
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    4h 33m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    23h 18m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    20h 17m
    0
  • Normalizovan saobraćaj na magistralnom putu Foča-Gacko
    21h 29m
    0