Под мотом „Живимо мисију хуманости“ Црвени крст Републике Српске обиљежиће Недјељу Црвеног крста

03.05.2023. 09:00
0
ИЗВОР: katera.news

Недјеља Црвеног крста и Црвеног полумјесеца, која се обиљежава од 8. до 15. маја, представља централну активност организације Црвеног крста Републике Српске у календарској години, а тим поводом Црвени крст Републике Српске интензивно ради на реализацији свих активности у читавој структури.

Циљ активности Црвеног крста Републике Српске поводом обиљежавања Недјеље Црвеног крста је промоција хуманитарног рада, међуљудске солидарности и организације Црвеног крста.

Све активности у Недјељи Црвеног крста, Црвени крст Републике Српске реализоваће посредством општинских и градских организација Црвеног крста на терену, наводи се из Црвеног крста Републике Српске.

Конференција за новинаре која ће омогућити широј јавности да се информише о планинараним активностима Црвеног крста Републике Српске, биће одржана у петак, 5. маја у 12.00 часова у сједишту Црвеног крста Републике Српске у Палама.

Организација Црвеног крста својим дјеловањем и постојањем представља гарант континуитета хуманитарног рада и одговора на потребе свих појединаца, а промоцијом хуманитарног рада омогућавамо његову оптималну реализацију.

Коментари 0
Повезане вијести
Васкршња туцијада у Палама Васкршња туцијада у Палама
Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
Лазић: Обиљежавање Недјеље Црвеног крста низом активности Лазић: Обиљежавање Недјеље Црвеног крста низом активности
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    23h 58m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    22h 42m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    17h 27m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    14h 26m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    15h 38m
    0