Подјела заштитних маски старијим лицима

03.04.2020. 08:41
0
ИЗВОР: Srna

Штаб за ванредне ситуације општине Пале и волонтери општинске организације Црвеног крста данас ће на више локација организовати подјелу одређеног броја заштитних маски лицима старијим од 65 година.

- С обзиром на чињеницу да је лицима старијим од 65 година кретање дозвољено уторком и петком у периоду од 7.00 до 10.00 часова, волонтери општинске организације Црвеног крста Пале ће у истом периоду дијелити и заштитне маске, на градском шеталишту и у непосредној близини тржних центара, продавница и банака, објеката за које се сматра да ће их сутра посјећивати како би задовољили основне потребе - саопштено је из општинског Штаба за ванредне ситуације.

Осим акције на терену, током које ће волонтери подијелити око хиљаду заштитних маски, одређени контингент ће бити директно испоручен и представницима Удружења пензионера општине Пале, који ће их дистрибуисати свом чланству.

Штаб за ванредне ситуације општине Пале је у посљедњих петнаестак дана у сарадњи са предузећима у области текстилне индустрије поручио и подијелио више од десет хиљада заштитних маски, првенствено јавним службама које су стално радно ангажоване, док је и грађанима по мјесним заједницама и заједницама етажних власника у градском језгру подијељено више од три хиљаде заштитних маски.

Коментари 0
Повезане вијести
У Њемачкој се предлаже поновно ношење маски У Њемачкој се предлаже поновно ношење маски
Због маске убио радника пумпе па добио доживотну робију Због маске убио радника пумпе па добио доживотну робију
СЗО: Вратити ношење маски због растућег таласа ковида у Европи СЗО: Вратити ношење маски због растућег таласа ковида у Европи
Најчитаније
  • Оклопна возила ЕУФОР-а на подручју Пала и Источног Сарајева
    17h 8m
    1
  • Грађани траже помоћ због змија
    13h 20m
    0
  • Дом здравља прелази на трезорско пословање општине Источно Ново Сарајево
    22h 41m
    0
  • Ухапшено седам лица због дјечије порнографије
    23h 46m
    0
  • Средњошколци из Источног Сарајева на Сверуском патриотском форуму у Краснодару
    21h 10m
    0