Podjela zaštitnih maski starijim licima

03.04.2020. 08:41
0
IZVOR: Srna

Štab za vanredne situacije opštine Pale i volonteri opštinske organizacije Crvenog krsta danas će na više lokacija organizovati podjelu određenog broja zaštitnih maski licima starijim od 65 godina.

- S obzirom na činjenicu da je licima starijim od 65 godina kretanje dozvoljeno utorkom i petkom u periodu od 7.00 do 10.00 časova, volonteri opštinske organizacije Crvenog krsta Pale će u istom periodu dijeliti i zaštitne maske, na gradskom šetalištu i u neposrednoj blizini tržnih centara, prodavnica i banaka, objekata za koje se smatra da će ih sutra posjećivati kako bi zadovoljili osnovne potrebe - saopšteno je iz opštinskog Štaba za vanredne situacije.

Osim akcije na terenu, tokom koje će volonteri podijeliti oko hiljadu zaštitnih maski, određeni kontingent će biti direktno isporučen i predstavnicima Udruženja penzionera opštine Pale, koji će ih distribuisati svom članstvu.

Štab za vanredne situacije opštine Pale je u posljednjih petnaestak dana u saradnji sa preduzećima u oblasti tekstilne industrije poručio i podijelio više od deset hiljada zaštitnih maski, prvenstveno javnim službama koje su stalno radno angažovane, dok je i građanima po mjesnim zajednicama i zajednicama etažnih vlasnika u gradskom jezgru podijeljeno više od tri hiljade zaštitnih maski.

Komentari 0
Povezane vijesti
U Njemačkoj se predlaže ponovno nošenje maski U Njemačkoj se predlaže ponovno nošenje maski
Zbog maske ubio radnika pumpe pa dobio doživotnu robiju Zbog maske ubio radnika pumpe pa dobio doživotnu robiju
SZO: Vratiti nošenje maski zbog rastućeg talasa kovida u Evropi SZO: Vratiti nošenje maski zbog rastućeg talasa kovida u Evropi
Najčitanije
  • Preliminarna rang–lista za dodjelu studentskih stipendija Opštine Istočna Ilidža
    23h 34m
    0
  • Šehovac: Zašto se ne izglasava rezolucija o genocidu nad Srbima u Sarajevu?
    18h 11m
    27
  • Premješteni posmrtni ostaci Bate Živojinovića iz Aleje zaslužnih građana
    22h 36m
    0
  • Međunarodni praznik rada, 1. maj – simbol borbe za bolji i pravedniji svijet
    5h 11m
    0
  • Podijeljeno 195 paketa za socijalno ugrožene stanovnike Istočne Ilidže
    19h 57m
    1