Покушали да отму заставу од учесника у ауто-литији

06.12.2020. 19:24
0
ИЗВОР: СРНА

Двија особе покушале су данас да отму заставу из једног возила које је учествовало у ауто-литији у Игалу, те је том приликом дошло и до мањег судара, а полиција је привела учеснике овог догађаја, међу којима је и службеник Управе полиције.

Из полиције су навели да су око 15.30 часова службеник полиције М.П. и особа В.С. изашли испред угоститељског објекта у Игалу и ударали у возила која су се организовано кретала кроз град са истакнутим тробојкама и црквеним заставама.

Они су од једне особе покушали да одузму заставу и том приликом је на возилу сломљен прозор, а возило је ударило у друго.

Према наводима из полиције, колона се зауставила и послије вербалног конфликта ове особе су се вратиле у угоститељски објекат. Полиција је успјела да спријечи већи инцидент, па су се особе из колоне вратиле у возила и наставиле пут.

Полиција је утврдила да је у нарушавању јавног реда и мира учествовао и И.Р. Особе М.П, В.С. и И.Р. су приведене и против њих ће бити поднесене прекршајне пријаве.

 

Коментари 0
Повезане вијести
НАТО је убио цијело мјесто и онда смо ушли у – НАТО НАТО је убио цијело мјесто и онда смо ушли у – НАТО
Скандал у Црној Гори: Прекинут дерби за титулу због дивљања навијача (ВИДЕО) Скандал у Црној Гори: Прекинут дерби за титулу због дивљања навијача (ВИДЕО)
Земљотрес у Црној Гори, осјетио се и у БиХ Земљотрес у Црној Гори, осјетио се и у БиХ
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    2h 46m
    9
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    22h 55m
    3
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    1h 30m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    17h 43m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    13h 57m
    0