Pokušali da otmu zastavu od učesnika u auto-litiji

06.12.2020. 19:24
0
IZVOR: SRNA

Dvija osobe pokušale su danas da otmu zastavu iz jednog vozila koje je učestvovalo u auto-litiji u Igalu, te je tom prilikom došlo i do manjeg sudara, a policija je privela učesnike ovog događaja, među kojima je i službenik Uprave policije.

Iz policije su naveli da su oko 15.30 časova službenik policije M.P. i osoba V.S. izašli ispred ugostiteljskog objekta u Igalu i udarali u vozila koja su se organizovano kretala kroz grad sa istaknutim trobojkama i crkvenim zastavama.

Oni su od jedne osobe pokušali da oduzmu zastavu i tom prilikom je na vozilu slomljen prozor, a vozilo je udarilo u drugo.

Prema navodima iz policije, kolona se zaustavila i poslije verbalnog konflikta ove osobe su se vratile u ugostiteljski objekat. Policija je uspjela da spriječi veći incident, pa su se osobe iz kolone vratile u vozila i nastavile put.

Policija je utvrdila da je u narušavanju javnog reda i mira učestvovao i I.R. Osobe M.P, V.S. i I.R. su privedene i protiv njih će biti podnesene prekršajne prijave.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Lov gazda sa Jadrana ne prestaje Lov gazda sa Jadrana ne prestaje
NATO je ubio cijelo mjesto i onda smo ušli u – NATO NATO je ubio cijelo mjesto i onda smo ušli u – NATO
Skandal u Crnoj Gori: Prekinut derbi za titulu zbog divljanja navijača (VIDEO) Skandal u Crnoj Gori: Prekinut derbi za titulu zbog divljanja navijača (VIDEO)
Najčitanije
  • Sjećanje na Ognjena Kuljanina
    19h 20m
    0
  • Desanka Maksimović: Književna vila pjesnikinja duše
    20h 53m
    0
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    17h 19m
    1
  • Na "Viberu" aktuelna zloupotreba broja telefona
    19h 32m
    0
  • Partizan mijenja ime!
    10h 1m
    3