Полиција и родбина трага за трочланом породицом, којој се губи сваки траг

29.09.2021. 20:23
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Мистерија нестанка породице из Алексинца и даље траје. Отац Горан Ђокић, мајка Гордана и кћерка Лидија (25) су, подсјетимо нестали у недјељу око поноћи када су се враћали из Моравца у Алексинац.

Цијела Србија и даље трага за њима, те је у прилог томе објављена фотографија нестале породице.

Ако сте их негдје видјели одмах јавите полицији која интензивно трага за њима!

Подсјећамо, отац, мајка и кћерка су нестали око поноћи у недјељу увече када су се враћали из Моравца. Тамо су били на вечери код Горанове мајке.

Иако се сви надају да је ова породица само отпутовала негдје, родица је изјавом да је Горан често био на мети лопова и да је трпио малтретирање, бацила “црне сумње” на причу о њиховом нестанку.

– Знате како, он има мјењачницу, добро им иде и годинама је већ на мети напада. Десило се да га испред куће сачека мушкарац и да му пријети да ће свашта да му уради да би он дао неке паре. Најгоре је било прије неку годину када је у мјењачницу ушао мушкарац који је уперио пиштољ у њега и тукао га. То је било језиво – каже она.

Истиче да сви сумњају да им се догодило нешто лоше, али да се надају да су само отпутовали негдје.

– Умјели су да отпутују, али су се увијек јављали. Али, увијек. Ово је први пут да се овако нешто дешава. Плашимо се да их није неко дочекао испред куће и натјерао да крену негдје. Или им ушао у кола… Не знам… Кола нема, нема трагова да су били у стану – тврди саговорница Блица.

Она каже да су нестали на релацији која је дугачка свега три километра.

– Од мајке из Моравца су кренули око поноћи. У 00.10 су били у перионици и од тада се не зна ништа о њима. Нити су доступни, нити било шта… Као да их је мрак појео. Мој супруг је сада тамо, сада ће ући са полицијом унутра, у стан, па ћемо видјети – каже она и додаје да нису посљедња три дана били у Врњачкој Бањи, него до прошле суботе и да сумња да су поново отишли на пут.

Комшије ове породице такође кажу да је чудно да им данима породична мјењачница не ради, што никада раније није био случај.

Полиција је у току дана обила стан ове породице како би пронашли трагове који би упутили на то гдје се налазе, пише Блиц.

Коментари 0
Повезане вијести
Највећа рудничка несрећа: Цијела смјена остала је под земљом Највећа рудничка несрећа: Цијела смјена остала је под земљом
Тридесетак радника се отровало испарењима лијепка Тридесетак радника се отровало испарењима лијепка
Власенички ђаци на међународном кампу у Алексинцу Власенички ђаци на међународном кампу у Алексинцу
Најчитаније
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    9h 40m
    0
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    19h 58m
    0
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    20h 4m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    20h 2m
    0
  • За њу не постоје препреке: Дјевојка са крилима положила вожњу (ВИДЕО)
    18h 53m
    0