Полиција интензивно трага за несталим Сплићанином у Београду

03.01.2022. 12:48
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Цијело јутро полиција и данас трага за несталим Сплићанином Матејем Перишем, а тако је било и ноћас. Простор око клуба Готик одакле се Матеју губи сваки траг као и читава Бетон хала претражује се бродом.

Матеј је посљедњи пут виђен у петак, 31. децембра, како иде према огради поред ријеке Саве, одмах преко пута сплава у коме је боравио са друштвом, а на фотографијама се види како овдје није ниска ограда.

Другови у снимкју који су направили 1. јанаура такође прилазе до металне ограде, истичући да је довољно висока, те да се не би тек тако могла прескочити, или неким случајем упасти у воду, преноси Блиц.

Да се Матеј није утопио вјерује и његов отац.

– Матеј је тренирао ватерполо, био је изразито јак момак, спортиста, непушач… Мислим да апсолутно то његово стање и његова кондиција, знање о пливању и вјештине, не долази у обзир да је пао у ријеку и да би то била околност која може довести до трагичног случаја – рекао је синоћ Матејев отац Ненад Периш који је јуче долетио у Београд како би помогао у потрази за својим сином.

Подсјетимо, Матеј је нестао у ноћи између четвртка и петка када је са друштвом боравио у клубу Магацин који је недавно отворен у истом локалу гдје се раније налазио клуб Готик.

Посљедњи пут је виђен како излази према сплаву, а његов нестанак пријављен је 31. децембра у 18 сати.

Матејеви пријатељи који су са њим дошли у Београд говорили су у снимку начињеном на обали Саве о свему што је претходило његовом нестанку.

Један од младића из Хрватске је снимио улаз у локал, околне локале и шеталиште.

Својом камером “ухватио је” оближње камере, истичући да се нада да постоји неки од снимака који би могли помоћи у потрази.

Како су изјавили из Министарства унутрашњих послова у Београду, од тренутка пријаве полиција предузима све мјере како би Матеј био пронађен.

Иначе, појавила се и спекулација да је Матеј наводно виђен како хвата такси у центру града.

Наводно, њега су снимиле камере како покушава да заустави такси у некој од улица у строгом центру града, мада нико са сигурношћу не може још увијек да потврди да је то он.

Коментари 0
Повезане вијести
Возач камиона из БиХ нестао у Словенији, породица моли за помоћ Возач камиона из БиХ нестао у Словенији, породица моли за помоћ
Отац убио сина, па извршио самоубиство Отац убио сина, па извршио самоубиство
Био једном један Тмуша, мали човjек са радија Био једном један Тмуша, мали човjек са радија
Најчитаније
 • Возач камиона из БиХ нестао у Словенији, породица моли за помоћ
  11h 48m
  0
 • Пронађен Бијељинац за којим се трагало у Словенији
  3h 2m
  0
 • Јолић: Извршене припреме за зимско одржавање саобраћајница
  11h 7m
  1
 • Укључимо се у акцију „Један слаткиш, једно дијете“
  11h 54m
  0
 • Поднесено око 6.000 захтјева за јединствен мјесечни борачки додатак
  2h 27m
  0