Полиција интензивно трага за несталим Сплићанином у Београду

03.01.2022. 12:48
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Цијело јутро полиција и данас трага за несталим Сплићанином Матејем Перишем, а тако је било и ноћас. Простор око клуба Готик одакле се Матеју губи сваки траг као и читава Бетон хала претражује се бродом.

Матеј је посљедњи пут виђен у петак, 31. децембра, како иде према огради поред ријеке Саве, одмах преко пута сплава у коме је боравио са друштвом, а на фотографијама се види како овдје није ниска ограда.

Другови у снимкју који су направили 1. јанаура такође прилазе до металне ограде, истичући да је довољно висока, те да се не би тек тако могла прескочити, или неким случајем упасти у воду, преноси Блиц.

Да се Матеј није утопио вјерује и његов отац.

– Матеј је тренирао ватерполо, био је изразито јак момак, спортиста, непушач… Мислим да апсолутно то његово стање и његова кондиција, знање о пливању и вјештине, не долази у обзир да је пао у ријеку и да би то била околност која може довести до трагичног случаја – рекао је синоћ Матејев отац Ненад Периш који је јуче долетио у Београд како би помогао у потрази за својим сином.

Подсјетимо, Матеј је нестао у ноћи између четвртка и петка када је са друштвом боравио у клубу Магацин који је недавно отворен у истом локалу гдје се раније налазио клуб Готик.

Посљедњи пут је виђен како излази према сплаву, а његов нестанак пријављен је 31. децембра у 18 сати.

Матејеви пријатељи који су са њим дошли у Београд говорили су у снимку начињеном на обали Саве о свему што је претходило његовом нестанку.

Један од младића из Хрватске је снимио улаз у локал, околне локале и шеталиште.

Својом камером “ухватио је” оближње камере, истичући да се нада да постоји неки од снимака који би могли помоћи у потрази.

Како су изјавили из Министарства унутрашњих послова у Београду, од тренутка пријаве полиција предузима све мјере како би Матеј био пронађен.

Иначе, појавила се и спекулација да је Матеј наводно виђен како хвата такси у центру града.

Наводно, њега су снимиле камере како покушава да заустави такси у некој од улица у строгом центру града, мада нико са сигурношћу не може још увијек да потврди да је то он.

Коментари 0
Повезане вијести
Патријарх Порфирије: Молимо за јединство и саборност српског народа Патријарх Порфирије: Молимо за јединство и саборност српског народа
Брат министра БиХ Војина Мијатовића насмрт претучен у Београду Брат министра БиХ Војина Мијатовића насмрт претучен у Београду
Младић избоден ножем у парку! Младић избоден ножем у парку!
Најчитаније
 • Миланко Цицовић - не упрља срце мржњом, а показа чојство и јунаштво
  10h 20m
  2
 • Опљачкан манастир Острог, идентификована осумњичена
  8h 23m
  0
 • Лице тешко повријеђено приликом слијетања возила са коловоза на путу Подроманија-Рогатица
  14h 39m
  0
 • Дејан Којић кандидат ДЕМОС-а за начелника општине Пале
  9h 10m
  2
 • Крађа бицикала у Источној Илиџи
  14h 32m
  1