Policija intenzivno traga za nestalim Splićaninom u Beogradu

03.01.2022. 12:48
0
IZVOR: srpskainfo.com

Cijelo jutro policija i danas traga za nestalim Splićaninom Matejem Perišem, a tako je bilo i noćas. Prostor oko kluba Gotik odakle se Mateju gubi svaki trag kao i čitava Beton hala pretražuje se brodom.

Matej je posljednji put viđen u petak, 31. decembra, kako ide prema ogradi pored rijeke Save, odmah preko puta splava u kome je boravio sa društvom, a na fotografijama se vidi kako ovdje nije niska ograda.

Drugovi u snimkju koji su napravili 1. janaura takođe prilaze do metalne ograde, ističući da je dovoljno visoka, te da se ne bi tek tako mogla preskočiti, ili nekim slučajem upasti u vodu, prenosi Blic.

Da se Matej nije utopio vjeruje i njegov otac.

– Matej je trenirao vaterpolo, bio je izrazito jak momak, sportista, nepušač… Mislim da apsolutno to njegovo stanje i njegova kondicija, znanje o plivanju i vještine, ne dolazi u obzir da je pao u rijeku i da bi to bila okolnost koja može dovesti do tragičnog slučaja – rekao je sinoć Matejev otac Nenad Periš koji je juče doletio u Beograd kako bi pomogao u potrazi za svojim sinom.

Podsjetimo, Matej je nestao u noći između četvrtka i petka kada je sa društvom boravio u klubu Magacin koji je nedavno otvoren u istom lokalu gdje se ranije nalazio klub Gotik.

Posljednji put je viđen kako izlazi prema splavu, a njegov nestanak prijavljen je 31. decembra u 18 sati.

Matejevi prijatelji koji su sa njim došli u Beograd govorili su u snimku načinjenom na obali Save o svemu što je prethodilo njegovom nestanku.

Jedan od mladića iz Hrvatske je snimio ulaz u lokal, okolne lokale i šetalište.

Svojom kamerom “uhvatio je” obližnje kamere, ističući da se nada da postoji neki od snimaka koji bi mogli pomoći u potrazi.

Kako su izjavili iz Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, od trenutka prijave policija preduzima sve mjere kako bi Matej bio pronađen.

Inače, pojavila se i spekulacija da je Matej navodno viđen kako hvata taksi u centru grada.

Navodno, njega su snimile kamere kako pokušava da zaustavi taksi u nekoj od ulica u strogom centru grada, mada niko sa sigurnošću ne može još uvijek da potvrdi da je to on.

Komentari 0
Povezane vijesti
Dao bager za 65 kilograma marihuane Dao bager za 65 kilograma marihuane
Tri medalje džudistima „Romanije“ u Beogradu Tri medalje džudistima „Romanije“ u Beogradu
Srpska Prva armija na današnji dan oslobodila Beograd Srpska Prva armija na današnji dan oslobodila Beograd
Najčitanije
 • Najugroženijima 200 kilograma svinjskog mesa
  10h 44m
  6
 • Teatar u sarajevskih Srba
  2h 19m
  0
 • Džudo klub „Romanija“ iz Pala uspješan u Vojkovićima
  6h 41m
  0
 • Završeni četvrti "Dani Sloge" u Sabornoj crkvi u Sarajevu
  8h 49m
  0
 • Japanski navijači otkrili zašto ostaju čistiti stadione nakon utakmica
  9h 6m
  0