Породице Остојић и Милићевић очекују скорији почетак суђења Пејушићу

14.03.2022. 20:23
0
ИЗВОР: Катера

Припадници Министарства унутрашњих послова (МУП) Републике Србије ухапсили су Владана Пејушића, по захтјеву МУП-а Републике Српске, а који се доводи у везу са два убиства у Источном Сарајеву.

Према писању медија, Пејушић се доводи у везу са убиствима Синише Миличевића - Тигра 2018. године у општини Источна Илиџа и Милоша Остојића 2019. године у општини Источно Ново Сарајево.

Породице убијених Миличевића и Остојића у изјави за медије рекли су да су имали сазнања да је полиција у Србији ухапсила Пејушића, о чему су јуче одмах и обавјештени.

Драган Остојић, отац убијеног Милоша, рекао је новинарима да је и раније говорио да постоји сумња у Пејушића, који је једини имао вербални сукоб са његовим сином.

- Моја породица и ја смо у својим изјавама од првог дана поменули Владана Пејушића, јер је то једини човјек који је имао неки вербални сукоб са мојим сином - рекао је Драган Остојић.

Славиша Милићевић, брат убијеног Синише, изразио је наду да ће ускоро доћи до судског епилога, те да ће коначно бити ријешено убиство његовог покојног брата..

Подсјећамо, на захтјев МУП-а Републике Српске, а по међународној потјерници, Мирко Вукмировић, односно Владан Пејушић, ухапшен је јуче, у јутарњим сатима у Новом Саду.

Пејушић би требао бити испоручен БиХ у наредним данима.

Коментари 0
Повезане вијести
Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву
Ватрогасац – хуман и одговоран посао који морате вољети Ватрогасац – хуман и одговоран посао који морате вољети
Најчитаније
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    23h 17m
    1
  • Партизан мијења име!
    15h 59m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    20h 32m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    18h 6m
    2
  • Како је страдао митрополит Петар Зимоњић
    23h 51m
    3