Porodice Ostojić i Milićević očekuju skoriji početak suđenja Pejušiću

14.03.2022. 20:23
0
IZVOR: Katera

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srbije uhapsili su Vladana Pejušića, po zahtjevu MUP-a Republike Srpske, a koji se dovodi u vezu sa dva ubistva u Istočnom Sarajevu.

Prema pisanju medija, Pejušić se dovodi u vezu sa ubistvima Siniše Miličevića - Tigra 2018. godine u opštini Istočna Ilidža i Miloša Ostojića 2019. godine u opštini Istočno Novo Sarajevo.

Porodice ubijenih Miličevića i Ostojića u izjavi za medije rekli su da su imali saznanja da je policija u Srbiji uhapsila Pejušića, o čemu su juče odmah i obavješteni.

Dragan Ostojić, otac ubijenog Miloša, rekao je novinarima da je i ranije govorio da postoji sumnja u Pejušića, koji je jedini imao verbalni sukob sa njegovim sinom.

- Moja porodica i ja smo u svojim izjavama od prvog dana pomenuli Vladana Pejušića, jer je to jedini čovjek koji je imao neki verbalni sukob sa mojim sinom - rekao je Dragan Ostojić.

Slaviša Milićević, brat ubijenog Siniše, izrazio je nadu da će uskoro doći do sudskog epiloga, te da će konačno biti riješeno ubistvo njegovog pokojnog brata..

Podsjećamo, na zahtjev MUP-a Republike Srpske, a po međunarodnoj potjernici, Mirko Vukmirović, odnosno Vladan Pejušić, uhapšen je juče, u jutarnjim satima u Novom Sadu.

Pejušić bi trebao biti isporučen BiH u narednim danima.

Komentari 0
Povezane vijesti
Porodica nastradalih traži maksimalnu kaznu zatvora za Amira Kujovića Porodica nastradalih traži maksimalnu kaznu zatvora za Amira Kujovića
Uhapšen zbog prijetnji vatrenim oružjem Uhapšen zbog prijetnji vatrenim oružjem
U subotu međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici u Istočnom Novom Sarajevu U subotu međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici u Istočnom Novom Sarajevu
Najčitanije
  • Manja zapošljava: Oglas za posao u Istočnom Sarajevu
    12h 42m
    0
  • Kako su se zavoljeli Ivo Andrić i Milica Babić – ljubav prikrivena snovima i hartijom
    2h 47m
    1
  • Donesena naredba o otvaranju vreća sa glasačkim listićima i ponovno brojanje
    23h 5m
    1
  • Rode su bile prvi gosti u kafiću u Palama
    3h 19m
    1
  • Uhapšen zbog prijetnji vatrenim oružjem
    5h 42m
    1