Пословна зона Булози добила воду

03.12.2020. 12:18
0
ИЗВОР: СРНА

У Пословној зони Булози у општини Источни Стари Град завршена је изградња водоводне мреже у вриједности од 200.000 КМ, чиме су створени услови за бржи развој и раст ове зоне, објављено је на сајту ове општине.

Начелник општине Бојо Гашановић истакао је да је изградња инфраструктуре у једној младој општини, руралног карактера, која спада у категорију изразито неразвијених општина, велики задатак.

- Упркос свим проблемима, из године у годину реализујемо све наше идеје и велике пројекте, а то је свакако додатни мотив да се боримо и радимо на даљем развоју - рекао је Гашановић током обиласка пословне зоне.

Он је истакао да је изградњу водовода, који је био један од услова за квалитетан развој пословне зоне, финансијски помогло Министарство привреде и предузетништва Републике Српске.

Коментари 0
Повезане вијести
Двије особе ухапшене због напада на полицију на Вучијој Луци Двије особе ухапшене због напада на полицију на Вучијој Луци
Бесплатна вакцинација оваца и коза против бруцелозе Бесплатна вакцинација оваца и коза против бруцелозе
Прекид електроснабдијевања у Источној Илиџи, Источном Новом Сарајеву и Источном Старом Граду Прекид електроснабдијевања у Источној Илиџи, Источном Новом Сарајеву и Источном Старом Граду
Најчитаније
 • Од сутра могуће кориштење туристичких ваучера у вриједности од 100 КМ
  19h 17m
  3
 • Борачка организација општине Пале: Саопштење за јавност
  21h 59m
  25
 • Урош Клисарић побједник "Конференције беба" у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
  16h 23m
  0
 • Осморица фудбалера потписала нове уговоре са Славијом
  22h 31m
  0
 • Душан Ремић одлази у Саудијску Арабију
  15h 25m
  0