Пословна зона Булози добила воду

03.12.2020. 12:18
0
ИЗВОР: СРНА

У Пословној зони Булози у општини Источни Стари Град завршена је изградња водоводне мреже у вриједности од 200.000 КМ, чиме су створени услови за бржи развој и раст ове зоне, објављено је на сајту ове општине.

Начелник општине Бојо Гашановић истакао је да је изградња инфраструктуре у једној младој општини, руралног карактера, која спада у категорију изразито неразвијених општина, велики задатак.

- Упркос свим проблемима, из године у годину реализујемо све наше идеје и велике пројекте, а то је свакако додатни мотив да се боримо и радимо на даљем развоју - рекао је Гашановић током обиласка пословне зоне.

Он је истакао да је изградњу водовода, који је био један од услова за квалитетан развој пословне зоне, финансијски помогло Министарство привреде и предузетништва Републике Српске.

Коментари 0
Повезане вијести
У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
Општина Источни Стари Град расписала конкурс за додјелу студентских стипендија Општина Источни Стари Град расписала конкурс за додјелу студентских стипендија
Источни Стари Град: Ученицима одржано предавање и подијељени пакети за одржавање оралне хигијене Источни Стари Град: Ученицима одржано предавање и подијељени пакети за одржавање оралне хи...
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    6h 49m
    0
  • Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
    18h 49m
    6
  • Рели однио седам живота, погинула и дјевојчица
    20h 23m
    0
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    4h 18m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    3h 36m
    0