Пословна зона Булози добила воду

03.12.2020. 12:18
0
ИЗВОР: СРНА

У Пословној зони Булози у општини Источни Стари Град завршена је изградња водоводне мреже у вриједности од 200.000 КМ, чиме су створени услови за бржи развој и раст ове зоне, објављено је на сајту ове општине.

Начелник општине Бојо Гашановић истакао је да је изградња инфраструктуре у једној младој општини, руралног карактера, која спада у категорију изразито неразвијених општина, велики задатак.

- Упркос свим проблемима, из године у годину реализујемо све наше идеје и велике пројекте, а то је свакако додатни мотив да се боримо и радимо на даљем развоју - рекао је Гашановић током обиласка пословне зоне.

Он је истакао да је изградњу водовода, који је био један од услова за квалитетан развој пословне зоне, финансијски помогло Министарство привреде и предузетништва Републике Српске.

Коментари 0
Повезане вијести
Споразум о санацији и асфалтирању пута кроз Горње Биоско Споразум о санацији и асфалтирању пута кроз Горње Биоско
Једночасовни штрајк упозорења - Синдикат тражи повећање цијене рада Једночасовни штрајк упозорења - Синдикат тражи повећање цијене рада
Гојковић изненађен најављеним штрајком радника шумских газдинстава Гојковић изненађен најављеним штрајком радника шумских газдинстава
Најчитаније
 • Ђорђе Мочевић најбржи у пливању за Часни крст на Жељезници у Војковићима
  4h 16m
  0
 • Повећана основица примања за борачке категорије у Српској
  23h 22m
  0
 • Данас пливање за Часни крст на ријеци Жељезници у Војковићима
  7h 46m
  0
 • Паљанин Петар Благојевић нови фудбалер Simm Baua
  18h 16m
  0
 • Због дуга за РТВ таксу заплијенили му тракторску брначу (ФОТО)
  18h 56m
  3