Poslovna zona Bulozi dobila vodu

03.12.2020. 12:18
0
IZVOR: SRNA

U Poslovnoj zoni Bulozi u opštini Istočni Stari Grad završena je izgradnja vodovodne mreže u vrijednosti od 200.000 KM, čime su stvoreni uslovi za brži razvoj i rast ove zone, objavljeno je na sajtu ove opštine.

Načelnik opštine Bojo Gašanović istakao je da je izgradnja infrastrukture u jednoj mladoj opštini, ruralnog karaktera, koja spada u kategoriju izrazito nerazvijenih opština, veliki zadatak.

- Uprkos svim problemima, iz godine u godinu realizujemo sve naše ideje i velike projekte, a to je svakako dodatni motiv da se borimo i radimo na daljem razvoju - rekao je Gašanović tokom obilaska poslovne zone.

On je istakao da je izgradnju vodovoda, koji je bio jedan od uslova za kvalitetan razvoj poslovne zone, finansijski pomoglo Ministarstvo privrede i preduzetništva Republike Srpske.

Komentari 0
Povezane vijesti
Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu
Opština Istočni Stari Grad raspisala konkurs za dodjelu studentskih stipendija Opština Istočni Stari Grad raspisala konkurs za dodjelu studentskih stipendija
Najčitanije
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    22h 33m
    7
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    8h 32m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    6h 59m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    8h 51m
    0
  • "Kad ti život stvori hiljadu razloga za plakanje, ti mu pokaži hiljadu razloga za osmijeh!"
    9h 49m
    1