Поставка фотографија за Магдалену биће изложена и наредне седмице у Источном Сарајеву

06.05.2023. 12:58
0
ИЗВОР: katera.news

У Културном центру Источно Ново Сарајево јуче је отворена хуманитарна изложба фотографија „Виво стидија“, а сав новац од продаје биће усмјерен на лијечење Магдалене Влашки из Трнова.

Иако је планирано да изложба буде отворена данас до 20.00 часова, из „Виво стидија“ су рекли да ће поставка фотографија бити изложена и наредне седмице у холу Културног центра у Источном Сарајеву.

Поред хола, брошуру фотографија можете погледати на сљедећем линку, а поручивање можете извршити у текстуалној форми СМС поруком на број 065/072-372 одабиром броја и величине фотографије.

Велика фотографија кошта 20 КМ, док је цијена мале фотографије по слободном нахођењу.

- Наш другачији свијет смо обојили разним бојама, а те боје смо изложили у реалност путем опипљивих фотографија које можете погледати, купити и помоћи нашој Магдалени – рекли су из "Виво студија".

Магдалена Влашки, осмогодишња девојчица из Трнова код Сарајева, оболела је од малигне болести и тренутно се налази на лечењу у Клиничком центру Србије у Београду.

Коментари 0
Повезане вијести
У сриједу изложба "Бата у 90 слика" у Источном Новом Сарајеву У сриједу изложба "Бата у 90 слика" у Источном Новом Сарајеву
Отворена изложба умјетничких фотографија о Хиландару у Рогатици Отворена изложба умјетничких фотографија о Хиландару у Рогатици
Књижевно вече и изложба фотографија о Хиландару сутра у Рогатици Књижевно вече и изложба фотографија о Хиландару сутра у Рогатици
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    2h 47m
    6
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    1h 43m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    20h 28m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    17h 27m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    18h 39m
    0