Postavka fotografija za Magdalenu biće izložena i naredne sedmice u Istočnom Sarajevu

06.05.2023. 12:58
0
IZVOR: katera.news

U Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo juče je otvorena humanitarna izložba fotografija „Vivo stidija“, a sav novac od prodaje biće usmjeren na liječenje Magdalene Vlaški iz Trnova.

Iako je planirano da izložba bude otvorena danas do 20.00 časova, iz „Vivo stidija“ su rekli da će postavka fotografija biti izložena i naredne sedmice u holu Kulturnog centra u Istočnom Sarajevu.

Pored hola, brošuru fotografija možete pogledati na sljedećem linku, a poručivanje možete izvršiti u tekstualnoj formi SMS porukom na broj 065/072-372 odabirom broja i veličine fotografije.

Velika fotografija košta 20 KM, dok je cijena male fotografije po slobodnom nahođenju.

- Naš drugačiji svijet smo obojili raznim bojama, a te boje smo izložili u realnost putem opipljivih fotografija koje možete pogledati, kupiti i pomoći našoj Magdaleni – rekli su iz "Vivo studija".

Magdalena Vlaški, osmogodišnja devojčica iz Trnova kod Sarajeva, obolela je od maligne bolesti i trenutno se nalazi na lečenju u Kliničkom centru Srbije u Beogradu.

Komentari 0
Povezane vijesti
U srijedu izložba "Bata u 90 slika" u Istočnom Novom Sarajevu U srijedu izložba "Bata u 90 slika" u Istočnom Novom Sarajevu
Otvorena izložba umjetničkih fotografija o Hilandaru u Rogatici Otvorena izložba umjetničkih fotografija o Hilandaru u Rogatici
Književno veče i izložba fotografija o Hilandaru sutra u Rogatici Književno veče i izložba fotografija o Hilandaru sutra u Rogatici
Najčitanije
  • Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti
    23h 51m
    10
  • U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO)
    14h 46m
    0
  • Mladi guslar Lazar čuva tradiciju i narodne običaje
    13h 35m
    0
  • Sutra praznik Cvijeti
    23h 57m
    0
  • Nesreća kod Gradiške sa tragičnim epilogom: Poginuo muškarac!
    16h 12m
    0