Потјерница за лицем које је аутом ударило полицајца у Источном Сарајеву

29.10.2021. 12:06
0
ИЗВОР: Катера

Полицијска управа Источно Сарајево расписала је потрагу за лицем иницијала М.С. из Источног Новог Сарајева због постојања основа сумње да је починио кривично дјело „Напад на службено лице у вршењу службене дужности“.

Полицијски службеници Полицијске станице Источна Илиџа су 28. 10. 2021. године на паркинг-простору у Источној Илиџи уочили паркиран путнички аутомобил марке „ауди са различитим регистраским ознакама, за којим је расписана потрага.

Приликом контроле, возач М.С. је нагло кренуо возилом напријед нанијевши тјелесне повреде полицијском службенику удаљивши се у правцу Кантона Сарајево.

Полицијском службенику су констатоване повреде у Јавној здравственој установи Болница "Србија" у Источном Сарајеву.

У току је рад на проналску лица, након чега ће Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево бити доствањен извјештај о почињеном кривичном дјелу.

У протеклих 10 мјесеци текуће године на подручју Полицијске управе Источно Сарајево забиљежена су три напада на овлаштена службена лица.

Полицијска управа Источно Сарајево најоштрије осуђује сваки вид напада на полицијске службенике приликом обављања службених послова и задатака.

Коментари 0
Повезане вијести
Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО) Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО)
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    14h 35m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    13h 31m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    13h 35m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    10h 28m
    0
  • Четрнаестогодишњи Милош са уживањем се брине о породичном имању
    12h 25m
    0