Potjernica za licem koje je autom udarilo policajca u Istočnom Sarajevu

29.10.2021. 12:06
0
IZVOR: Katera

Policijska uprava Istočno Sarajevo raspisala je potragu za licem inicijala M.S. iz Istočnog Novog Sarajeva zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“.

Policijski službenici Policijske stanice Istočna Ilidža su 28. 10. 2021. godine na parking-prostoru u Istočnoj Ilidži uočili parkiran putnički automobil marke „audi sa različitim registraskim oznakama, za kojim je raspisana potraga.

Prilikom kontrole, vozač M.S. je naglo krenuo vozilom naprijed nanijevši tjelesne povrede policijskom službeniku udaljivši se u pravcu Kantona Sarajevo.

Policijskom službeniku su konstatovane povrede u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica "Srbija" u Istočnom Sarajevu.

U toku je rad na pronalsku lica, nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo biti dostvanjen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

U proteklih 10 mjeseci tekuće godine na području Policijske uprave Istočno Sarajevo zabilježena su tri napada na ovlaštena službena lica.

Policijska uprava Istočno Sarajevo najoštrije osuđuje svaki vid napada na policijske službenike prilikom obavljanja službenih poslova i zadataka.

Komentari 0
Povezane vijesti
Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove
Istočna Ilidža od 2018. u budžet Srpske uplatila više od 171.000.000 KM od direktnih poreza Istočna Ilidža od 2018. u budžet Srpske uplatila više od 171.000.000 KM od direktnih poreza
U OŠ „Petar Petrović Njegoš“ obilježen Dan srpskog jedinstva (FOTO) U OŠ „Petar Petrović Njegoš“ obilježen Dan srpskog jedinstva (FOTO)
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    3h 59m
    0
  • Slani mafini
    13h 20m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    15h 15m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    13h 9m
    0
  • Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića
    7h 38m
    0