Потписан протокол између ОК ,,Гласинац” Соколац и ОК ,,Београд” Београд

23.05.2021. 16:17
0
ИЗВОР: opstinasokolac.net

У Бијељини је јуче потписан протокол о сарадњи између одбојкашких савеза Србије и Републике Српске који обухвата много већу сарадњу на новоу клубова.

Потписивање протокола о сарадњи само је наставак континуитета и конкретне сарадње између два савеза која траје скоро 30 година.

За клубове у Српској ово ће бити корак више ка подизању нивоа стручног рада и унапређењу организације рада.

Оно што се до сада добро радило на нивоу Савеза неопходно је пренијети на нове клубове.

Протокол о сарадњи потписало је десет клубова из Србије и исто толико из РС а у наредном периоду очекују се и први кораци ка успостaвљању конкретне међусобне сарадње.

Слика

- У складу са специјалним и паралелним везама између Републике Српске и Србије данас сам потписао Протокол о дугорочној сарадњи између одбојкашког клуба ,,Гласинац” из Сокоца и одбојкашког клуба ,,Београд” из Београда – истакао је на фејсбуку Милован Бјелица, начелник општине Соколац.

Свечаности су присуствовали Недељко Ћорић, министар саобраћаја и веза у Влади Републике Српске, Милутин Поповић, предсједник Одбојкашког савеза Републике Српске, Зоран Гајић, предсједник Одбојкашког савеза Србије, Иван Кнежевић, генерални секретар Одбојкашког савеза Србије и Петар Богуновић, потпредсједник Одбојкашког савеза Србије и предсједник Одбојкашког Савеза Војводине.

Коментари 0
Повезане вијести
Сташа Чворо из Пала боравила на тестирању перспективних одбојкашица у Обреновцу Сташа Чворо из Пала боравила на тестирању перспективних одбојкашица у Обреновцу
Потписан споразум ратних ветерана Србије и Српске Потписан споразум ратних ветерана Србије и Српске
Потписан Споразум о сарадњи на спровођењу акцелератор програма Потписан Споразум о сарадњи на спровођењу акцелератор програма
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    10h 11m
    11
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    9h 7m
    0
  • Посљедњи кондоров лет
    22h 36m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    9h 11m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    6h 4m
    0