Potpisan protokol između OK ,,Glasinac” Sokolac i OK ,,Beograd” Beograd

23.05.2021. 16:17
0
IZVOR: opstinasokolac.net

U Bijeljini je juče potpisan protokol o saradnji između odbojkaških saveza Srbije i Republike Srpske koji obuhvata mnogo veću saradnju na novou klubova.

Potpisivanje protokola o saradnji samo je nastavak kontinuiteta i konkretne saradnje između dva saveza koja traje skoro 30 godina.

Za klubove u Srpskoj ovo će biti korak više ka podizanju nivoa stručnog rada i unapređenju organizacije rada.

Ono što se do sada dobro radilo na nivou Saveza neophodno je prenijeti na nove klubove.

Protokol o saradnji potpisalo je deset klubova iz Srbije i isto toliko iz RS a u narednom periodu očekuju se i prvi koraci ka uspostavljanju konkretne međusobne saradnje.

Slika

- U skladu sa specijalnim i paralelnim vezama između Republike Srpske i Srbije danas sam potpisao Protokol o dugoročnoj saradnji između odbojkaškog kluba ,,Glasinac” iz Sokoca i odbojkaškog kluba ,,Beograd” iz Beograda – istakao je na fejsbuku Milovan Bjelica, načelnik opštine Sokolac.

Svečanosti su prisustvovali Nedeljko Ćorić, ministar saobraćaja i veza u Vladi Republike Srpske, Milutin Popović, predsjednik Odbojkaškog saveza Republike Srpske, Zoran Gajić, predsjednik Odbojkaškog saveza Srbije, Ivan Knežević, generalni sekretar Odbojkaškog saveza Srbije i Petar Bogunović, potpredsjednik Odbojkaškog saveza Srbije i predsjednik Odbojkaškog Saveza Vojvodine.

Komentari 0
Povezane vijesti
Staša Čvoro iz Pala boravila na testiranju perspektivnih odbojkašica u Obrenovcu Staša Čvoro iz Pala boravila na testiranju perspektivnih odbojkašica u Obrenovcu
Potpisan sporazum ratnih veterana Srbije i Srpske Potpisan sporazum ratnih veterana Srbije i Srpske
Potpisan Sporazum o saradnji na sprovođenju akcelerator programa Potpisan Sporazum o saradnji na sprovođenju akcelerator programa
Najčitanije
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    14h 2m
    0
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    14h 9m
    3
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    10h 51m
    0
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    5h 29m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    6h 1m
    0