Позив лицима од 18 до 35 година да се региструју у базу волонтера

23.03.2020. 14:36
0
ИЗВОР: Срна

Клуб волонтера Православног центра за младе Митрополије дабробосанске "Свети Петар Сарајевски" позива све особе са подручја Источног Новог Сарајева и Источне Илиџе од 18 до 35 година да се придруже у великој акцији помоћи старијим лицима којима је кретање ограничено.
Из Православног центра, уз благослов
Његовог високопреосвештенства митрополита дабробосанског Хризостома, позивају све особе од 18 до 35 година са територије ове двије општине да се региструју у базу волонтера, који ће у наредном периоду бити на располагању за помоћ старијим лицима.

- Циљ је креирати јединствену базу особа које ће бити доступне у случају потребе за помоћ особама чије је кретање забрањено, као што су лица старија од 65 година. Свако од нас у свом насељу познаје баку или деду којима је потребно отићи у продавницу у куповину, платити рачуне и слично. Циљ је помоћи старим и немоћним лицима, те учинити нашу средину безбједнијом - саопштено је из Православног центра за младе Митрополије дабробосанске "Свети Петар Сарајевски".

Из Центра поручују да је хришћанска дужност свих да у овим тешким временима помогну ближњима, а да их заинтересовани могу контактирати на број телефона 066/857-882.

Коментари 0
Повезане вијести
Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
Промовисан роман аутора Горана Врачара у Источном Сарајеву Промовисан роман аутора Горана Врачара у Источном Сарајеву
Витомир Митрић: Језик луткарства је језик свих народа свијета Витомир Митрић: Језик луткарства је језик свих народа свијета
Најчитаније
  • Ратна стаза Зековића с Романије
    11h 0m
    1
  • Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
    9h 42m
    0
  • Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
    8h 10m
    0
  • Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
    9h 31m
    1
  • Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње
    6h 40m
    0