Позив за достављање иницијатива за додјелу награда и признања

04.04.2023. 11:39
0
ИЗВОР: katera.news

Општина Источна Илиџа позвала је заинтересована правна и физичка лица да до 13. априла доставе иницијативе за додјелу награда и признања поводом Ђурђевдана - крсне славе ове локалне заједнице.

Повeља општине Источна Илиџа је највише признање, а додјељује се за изузетан рад и дјела која су од општег значаја за развој друштвене заједнице у свим областима стваралаштва.

Плакета општине Источна Илиџа додјељује се за врхунске резултате и успјехе у области привреде, науке, културе, умјетности и спорта, те за изузетан допринос у развоју Општине и његовању добрих односа са другим општинама.

Захвалница општине Источна Илиџа додјељује се  за учињено хумано дјело, пожртвованост у спасавању људи и имовине, за изузетан допринос у хуманитарним и добротворним акцијама и за друга учињена дјела која доприносе срећнијем и хуманијем живљењу.

Одлуком о признањима општине Источна Илиџа установљене су наведене награде и признања.

Иницијативе морају да буду достављене са образложењем и биографијом за физичка лица, односно са препорукама за правна лица.

Иницијативе је потребно доставити Скупштини општине Источна Илиџа – Комисији за награде и признања, на адресу Улица Војводе Радомира Путника број два, наведено је на званичној страници општине Источна Илиџа.

Jавни позив је отворен до 13. 4. 2023.године.

Коментари 0
Повезане вијести
Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО) Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО)
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    12h 10m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    12h 54m
    0
  • Васкрси васкрсле српске војске
    16h 59m
    0
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    17h 3m
    2
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    2h 30m
    0