Позив за учешће у Акцелератор програму на подручју града Источно Сарајево

03.04.2023. 14:24
0
ИЗВОР: gradistocnosarajevo.net

Развојна агенција Републике Српске расписала је јавни позив за учешће у Акцелератор програму на подручју града Источно Сарајево, а тим поводом ће 11. априла бити одржан инфо-дан намијењен почетницима у пословању чије су идеје засноване на иновацији, знању и новим технологијама, те имају потенцијал за раст на тржишту.

Програмом је обезбијеђена подршка почетницима у пословању ради реализације њихове пословне идеје која обухвата бесплатну обуку током које, поред знања, добијају савјетодавну подршку, новчане и неновчане награде за најуспјешније пословне идеје, подршку у проналаску додатних извора финансирања и повезивање са потенцијалним партнерима у земљи и иностранству.

Програм је организован у сарадњи са Универзитетом у Источном Сарајеву, Економским факултетом, Градском развојном агенцијом Источно Сарајево, градом Источно Сарајево, општинама у саставу града и Заводом за запошљавање Републике Српске.

Право учешћа у Акцелератор програму могу да остваре држављани Републике Српске/БиХ или лица са одобреним трајним боравком у БиХ који имају иновативну пословну идеју, објављено је интернет страници града Источно Сарајево.

Могу да учествују појединци или тимови који немају регистровану дјелатност, а желе да започну властити посао, регистровани пословни субјекти који обављају дјелатност краће од 18 мјесеци.

Кандидати могу да се пријаве као самостални подносиоци или као тим. Једна особа не може бити члан два тима, нити истовремено пријавити идеју као самостални подносилац и бити члан тима.

Пословне идеје које су у вези са трговином, угоститељством, играма на срећу, финансијским посредовањем, неће бити разматране.

Заинтересовани могу да се пријаве путем обрасца који могу пронаћи на веб страници Развојне агенције Републике Српске /www.rars-msp.org/ и Предузетничком порталу Републике Српске /www.preduzetnickiportalsrpske.net/, а на тим адресама могу да потраже и све потребне информације.

Попуњен образац потребно је доставити на мејл инфо @rars-msp.org најкасније до петка, 21. априла са назнаком "Пријава за учешће у акцелератор програму".

Инфо-дан ће бити одржан у Административном центру Владе Републике Српске у Источном Сарајеву од 11.00 часова.

Коментари 0
Повезане вијести
Кошаркаши „Славије“ у недјељу дочекују „Посушје“ Кошаркаши „Славије“ у недјељу дочекују „Посушје“
Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
Новчана подршка матурантима од општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево Новчана подршка матурантима од општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    6h 5m
    8
  • Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
    21h 35m
    0
  • Џудо савез Републике Српске: Редовна Скупштина 4. јуна на Јахорини
    20h 49m
    0
  • На Васкршњем базару прикупљено 2.820 КМ
    21h 6m
    0
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    8h 36m
    0