Познат идентитет лица са потјернице полиције из Источног Сарајева

19.07.2021. 12:00
0
ИЗВОР: Катера

Припадници полиције Кантона Сарајево ухапсили су лице Р.С. из Лознице на основу потраге полиције Министарства унутрашњих послова Републике Српске, односно Полицијске управе Источно Сарајево.

Како портал Српскаинфо пише, ради се о Рашиду Сакићу (38), сину покојног фолк пјевача Синана Сакића.

Њега су полицијски службеници МУП Кантона Сарајево ухапсили у суботу у БиХ, а он ће данас бити предат полицијским службеницима ПУ Источно Сарајево на основу раније расписане потраге за њим.

Подсјећамо, у суботу је из МУП-а Кантона Сарајево саопштено да је лице Р.С. ухапшено у поподневним часовима и предато у надлежност полицијских службеника МУП-а Републике Српске.

Сакић се сумњичи да је починио кривично дјело "Неовлаштено набављање, држање и ношење оружја и муниције".

Сарајевска полиција ухапсила је и лице чији су иницијали Б.М. због сумње да је починило тешку крађу на штету фирме "ИН-новине", као и лице чији су иницијали А.Г. због сумње да је починило крађу.

  • Ухапшено лице из Лознице са потјернице полиције из Источног Сарајева
    17.07.2021. 10:54

    Полиција у Кантону Сарајево је, на основу потраге полиције из Источног Сарајева, ухапсила лице чији су иницијали Р.С. из Лознице, осумњичено за разбојништво. Лице Р.С. ухапшено је јуче и у попод...

Источно Сарајево
Ухапшено лице из Лознице са потјернице полиције из Источног Сарајева

Најтеже кривично дјело за које је Сакић 2011. године осуђен на 12 година јесте покушај убиства Драгољуба Деспотовића, ког је његов отац Синан гледао као свог сина.

Овај злочин догодио се у Лозници у мају 2002. године. Али то није све. Лоши односи у породици Сакић кулминирали су након пјевачеве смрти. Посљедњи сукоби су избили због спора око насљедства, због чега је Синанова супруга Сабина Сакић сумњала да је његов син из првог брака подметнуо пожар у породичној кући у Лозници.

Против њега је она поднијела пријаву и због пријетећих порука и позива које јој је, према њеним ријечима, наводно упућивао још од октобра 2019. године, пише Српскаинфо.

Коментари 0
Повезане вијести
"Дани тикве“ у Источном Сарајеву 5. и 6. октобра "Дани тикве“ у Источном Сарајеву 5. и 6. октобра
Божовић: Интригантно што тридесет година послије рата неко по Сарајеву поставља тенкове Божовић: Интригантно што тридесет година послије рата неко по Сарајеву поставља тенкове
Ученицама ОШ „Петар Петровић Његош“ друго мјесто на конкурсу поводом 170 година од рођења Михајла Пупина Ученицама ОШ „Петар Петровић Његош“ друго мјесто на конкурсу поводом 170 година од рођења ...
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    10h 43m
    0
  • Слани мафини
    20h 4m
    0
  • Судбину Великог рата тог дана одлучило 62.000 Срба
    21h 59m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    19h 53m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    14h 22m
    3