Пред „Соколовима“ сутра Куп Републике Српске

25.10.2022. 11:37
0
ИЗВОР: sport.dc

Фудбалери Славије из Источног Сарајева архивирали су дерби 14. кола Прве лиге Републике Српске у фудбалу против Звијезде 09 (1:1) и окренули се новим обавезама и ритму сриједа-субота.

Бод Славији против Звијезде 09 донио је Боро Мишовић, својим четвртим поготком у сезони.

- Нисам баш саасвим задовољан бодом против Звијезде 09. Знам да као екипа можемо боље и више, али опет могу рећи  како  смо добро играли и стварали шансе рекао је Мишовић.

Мишовића је тренер Бојан Регоје ове сезоне користио на неколико позиција, у самом врху напада, али и као такозваног "винг бека" у 3-5-2 формацији. Послије прошле полусезоне када је тек дошао и када се мучио са постизањем голова, ове сезоне својим головима донио је бод у Новом Граду, бод против Звијезде 09“ и пролазак у Купу против Задругара“. Такође је постигао гол и у мечу против Козаре.

- Сам осјећај да сам помогао екипи да дође до вриједних бодова ми пуно значи, а још када добру игру крунишем голом даје ми већу стимулацију да наставим даље у истом ритму – истиче Мишовић.

Славија нема времена за предах, те већ сутра је чека Куп Републике Српске у Омарској. „Соколови“ ће одмјерити фудбалске вјештине против домаће екипе са којом је у овој сезони играла 2:2 на истом терену.

- Нема пуно предаха, слиједи нам куп утакмица против Омарске и то је шанса да потврдимо добар први дио сезоне – нагласио је Мишовић.

Бојан Регоје на располагању има комплетну екипу, а једино је дилема да ли ће одморити Ђорђа Авдаловића који је зарадио шавове на аркади послије утакмице против „Звијезде 09

Утакмица Омарска – Славија игра се сутра од 14:00 часова, а меч ће судити Велибор Гиговић из Градишке. 

Коментари 0
Повезане вијести
Станић: Једна од квалитетнијих утакмица у прољећном дијелу Станић: Једна од квалитетнијих утакмица у прољећном дијелу
Станић: Задовољство је поново бити у Славији Станић: Задовољство је поново бити у Славији
Један и малољетан: Репрезентативци након пораза отишли у стрптиз клуб (ВИДЕО) Један и малољетан: Репрезентативци након пораза отишли у стрптиз клуб (ВИДЕО)
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    22h 13m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    20h 57m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    15h 42m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    12h 41m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    12h 47m
    0