Pred „Sokolovima“ sutra Kup Republike Srpske

25.10.2022. 11:37
0
IZVOR: sport.dc

Fudbaleri Slavije iz Istočnog Sarajeva arhivirali su derbi 14. kola Prve lige Republike Srpske u fudbalu protiv Zvijezde 09 (1:1) i okrenuli se novim obavezama i ritmu srijeda-subota.

Bod Slaviji protiv Zvijezde 09 donio je Boro Mišović, svojim četvrtim pogotkom u sezoni.

- Nisam baš saasvim zadovoljan bodom protiv Zvijezde 09. Znam da kao ekipa možemo bolje i više, ali opet mogu reći  kako  smo dobro igrali i stvarali šanse rekao je Mišović.

Mišovića je trener Bojan Regoje ove sezone koristio na nekoliko pozicija, u samom vrhu napada, ali i kao takozvanog "ving beka" u 3-5-2 formaciji. Poslije prošle polusezone kada je tek došao i kada se mučio sa postizanjem golova, ove sezone svojim golovima donio je bod u Novom Gradu, bod protiv Zvijezde 09“ i prolazak u Kupu protiv Zadrugara“. Takođe je postigao gol i u meču protiv Kozare.

- Sam osjećaj da sam pomogao ekipi da dođe do vrijednih bodova mi puno znači, a još kada dobru igru krunišem golom daje mi veću stimulaciju da nastavim dalje u istom ritmu – ističe Mišović.

Slavija nema vremena za predah, te već sutra je čeka Kup Republike Srpske u Omarskoj. „Sokolovi“ će odmjeriti fudbalske vještine protiv domaće ekipe sa kojom je u ovoj sezoni igrala 2:2 na istom terenu.

- Nema puno predaha, slijedi nam kup utakmica protiv Omarske i to je šansa da potvrdimo dobar prvi dio sezone – naglasio je Mišović.

Bojan Regoje na raspolaganju ima kompletnu ekipu, a jedino je dilema da li će odmoriti Đorđa Avdalovića koji je zaradio šavove na arkadi poslije utakmice protiv „Zvijezde 09

Utakmica Omarska – Slavija igra se sutra od 14:00 časova, a meč će suditi Velibor Gigović iz Gradiške. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Stanić: Jedna od kvalitetnijih utakmica u proljećnom dijelu Stanić: Jedna od kvalitetnijih utakmica u proljećnom dijelu
Stanić: Zadovoljstvo je ponovo biti u Slaviji Stanić: Zadovoljstvo je ponovo biti u Slaviji
Jedan i maloljetan: Reprezentativci nakon poraza otišli u strptiz klub (VIDEO) Jedan i maloljetan: Reprezentativci nakon poraza otišli u strptiz klub (VIDEO)
Najčitanije
  • Ilidžanci – najveće žrtve i najbolji borci Republike Srpske (FOTO)
    13h 13m
    3
  • Grupa hodočasnika iz Sokoca stigla u Nikšić
    13h 45m
    0
  • Policajac uboden nožem!
    8h 56m
    0
  • Đoković sa kacigom izašao među navijače (VIDEO)
    13h 54m
    0
  • Održan vaskršnji koncert i promovisana knjiga o crkvi u Pofalićima (FOTO)
    17h 1m
    0