Предложен притвор због напада на полицајца у Палама

21.09.2022. 13:44
0
ИЗВОР: srna.rs

Окружно јавно тужилаштво у Источном Сарајеву поднијело је Основом суду на Сокоцу приједлог за одређивање притвора мушкарцу чији су иницијали П.Т. због сумње да је починио кривична дјела тјелесна повреда и напад на службено лице у вршењу службене дужности.

Мушкарац П.Т. осумњичен је да је 18. септембра у једном угоститељском објекту у општини Пале без икаквог повода пришао лицу чији су иницијали Г.Р, ухватио га за врат и ударио главом у чело.

Након тога је изашао из угоститељског објекта заједно са лицем чији су иницијали П.С. и почео да виче, те да се непристојно понаша, након чега му је полицајац чији су иницијали К.Ђ. издао наређење да стане, али га је он ухватио за врат, почео да дави, те га песницом ударио у лице, саопштено је из Окружног јавног тужилаштва.

Притвор за П.Т. је предложен због могућности бјекства осумњиченост, као и да би боравком на слободи могао утицати на свједоке, те уништити, сакрити, измијенити доказе или трагове важне за кривични поступак.

  • У Палама четири лица ухапшена, одузети аутомобили, новац и оружје
    20.09.2022. 12:02

    Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево јуче су на подручју Пала лишили слободе четири лица иницијала Т.П. из Пала, А.Ђ. из Српца, Е.Т. из Бихаћа и С.М, држављанина Републике Сло...

Источно Сарајево
У Палама четири лица ухапшена, одузети аутомобили, новац и оружје

Из Полицијске управе Источно Сарајево јуче је саопштено да је полиција на Палама ухапсила четири лица осумњичена за физички напад, наношење повреда, напад на службено лице и друга кривична дјела, а пронађени су и одузети аутомобили "поло" и "BMW", ватрено оружје и 58.400 евра.

Коментари 0
Повезане вијести
Станишић прва, Ђоковић друга на Регионалном такмичењу из физикe Станишић прва, Ђоковић друга на Регионалном такмичењу из физикe
Крађа у Палама Крађа у Палама
Паљанка Наташа Павловић најбоља поентерка првенства БиХ Паљанка Наташа Павловић најбоља поентерка првенства БиХ
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    10h 25m
    0
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    1h 33m
    1
  • Снијег поново забијелио БиХ
    22h 46m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    4h 16m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    21h 34m
    0