Predložen pritvor zbog napada na policajca u Palama

21.09.2022. 13:44
0
IZVOR: srna.rs

Okružno javno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu podnijelo je Osnovom sudu na Sokocu prijedlog za određivanje pritvora muškarcu čiji su inicijali P.T. zbog sumnje da je počinio krivična djela tjelesna povreda i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Muškarac P.T. osumnjičen je da je 18. septembra u jednom ugostiteljskom objektu u opštini Pale bez ikakvog povoda prišao licu čiji su inicijali G.R, uhvatio ga za vrat i udario glavom u čelo.

Nakon toga je izašao iz ugostiteljskog objekta zajedno sa licem čiji su inicijali P.S. i počeo da viče, te da se nepristojno ponaša, nakon čega mu je policajac čiji su inicijali K.Đ. izdao naređenje da stane, ali ga je on uhvatio za vrat, počeo da davi, te ga pesnicom udario u lice, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva.

Pritvor za P.T. je predložen zbog mogućnosti bjekstva osumnjičenost, kao i da bi boravkom na slobodi mogao uticati na svjedoke, te uništiti, sakriti, izmijeniti dokaze ili tragove važne za krivični postupak.

  • U Palama četiri lica uhapšena, oduzeti automobili, novac i oružje
    20.09.2022. 12:02

    Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo juče su na području Pala lišili slobode četiri lica inicijala T.P. iz Pala, A.Đ. iz Srpca, E.T. iz Bihaća i S.M, državljanina Republike Slo...

Istočno Sarajevo
U Palama četiri lica uhapšena, oduzeti automobili, novac i oružje

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo juče je saopšteno da je policija na Palama uhapsila četiri lica osumnjičena za fizički napad, nanošenje povreda, napad na službeno lice i druga krivična djela, a pronađeni su i oduzeti automobili "polo" i "BMW", vatreno oružje i 58.400 evra.

Komentari 0
Povezane vijesti
Humanitarna grupa „Vukovi“ pokrenula humanitarnu akciju za porodicu Čečar sa Pala Humanitarna grupa „Vukovi“ pokrenula humanitarnu akciju za porodicu Čečar sa Pala
Oklopna vozila EUFOR-a na području Pala i Istočnog Sarajeva Oklopna vozila EUFOR-a na području Pala i Istočnog Sarajeva
Produžena sezona grijanja u Palama Produžena sezona grijanja u Palama
Najčitanije
  • Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    4h 45m
    0
  • Jerej Vidak Vujadinović - Dječak
    16h 18m
    0
  • U Srednjoj školi „28. juni“ održan okrugli sto o značaju i zaštiti mentalnog zdravlja (FOTO)
    15h 59m
    0
  • Povelja opštine Istočna Ilidža Srednjoškolskom centru „Istočna Ilidža“
    21h 10m
    0
  • U subotu obilježavanje 32 godine od zločina u Dobrovoljačkoj
    22h 54m
    13