Предсједник Савеза РВИ параплегичара ФБиХ пријети и позива на тероризам (ВИДЕО)

11.01.2022. 12:42
3
ИЗВОР: Катера

Предсједник Савеза параплегичара ФБиХ Мујо Агановић јуче је на протесту бх. грађана пред зградом ОХР-а српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика и предсједнике Србије Александра Вучића и Хрватске Зорана Милановића назвао фашистима, који, према његовим ријечима, нарушавају мир у БиХ.

Он је позвао Европску заједницу да до 1. марта 2022. године заустави дјеловање Милорада Додика на политичкој сцени БиХ, те његову политику назвао фашистичком.

Агановић је фашистима назвао и европске лидере, који према његовим ријечима, "гаје илузије да ће своју дјецу покривати топлим јорганом, а дјецу грађана БиХ постројавати за нова клања и силовања".

Агановић је отворено пријетио пред ТВ екранима да ни дјеца именованих политичких лидера неће мирно спавати.

- Потрудићемо се да ни њихова дјеца мирно не спавају, ни у Европи, ни на Балкану. И Милановићу и Вучићу поручујемо, ако закувате у БиХ, закуваћемо и ми у Хрватској и Србији, и у Европи, и то ће бити наша стратегија, нећете мирно спавати - рекао је Агановић.

Каже да Додик наставља политику Радована Караџића, док Вучић води политику какву је водио некадашњи предсједник Слободан Милошевић.

Он је поручио да амбасаде земаља попут Србије и Хрватске требају бити протјеране из БиХ, ако се стање, како је он рекао, не поправи и рад институција БиХ се не деблокира.

Агановић је и данас позвао грађане БиХ на протесте испред зграде ОХР у Сарајеву

- Позивамо грађане БиХ да се окупимо у максималном броју, позивамо грађане БиХ да уколико високи представник који цвили који оплакује стање које нас је задесило од фашиста, да ради свој посао, и да заједно грађански пробудимо грађанску свијест и изградимо босанско јединство, свих грађана. Они који не воле БиХ нека је напусте, ово је земља и Срба, и Бошњака, Хрвата, Јевреја, Рома, атеиста, теиста и других - рекао је Агановић.

Агановић је запријетио јавно да ће, уколико високи представник у БиХ и Европска заједница не зауставе Додика до 1. марта, окупити грађане и отићи у Бањалуку, да га он, како је рекао, заустави.

Видео: IML TV.PRESS 

Коментари 3
  • Generic placeholder image
    Skijaš 11.01.2022. 21:21
    E moj Mujo, ako te Srbi potjeraju biće "trčite noge usra vas guzica"
  • Generic placeholder image
    N 11.01.2022. 20:37
    Uuu ovaj je najopasniji do sada..Steven Hoking green edition hahahha
  • Generic placeholder image
    Vulkanizer 11.01.2022. 16:54
    Odvest ga na Trebevic i izduvati mu gume na kolicima pa nek se kofrci. Hahahah
Повезане вијести
Русија ће искористити свој утицај да резолуција о Сребреници не буде усвојена Русија ће искористити свој утицај да резолуција о Сребреници не буде усвојена
Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
Погледајте који су нерадни дани у мају у Српској Погледајте који су нерадни дани у мају у Српској
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    20h 29m
    0
  • Крађа у Палама
    18h 47m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    15h 14m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    18h 2m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    11h 23m
    0